Michaela Prosan face un rol mare în ”Sacrificiul”. Actrița a spus ce s-a schimbat față de ”Fructul Oprit”

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
03/10/2019, 16:34
Michaela Prosan face un rol mare în ”Sacrificiul”. Actrița a spus ce s-a schimbat față de ”Fructul Oprit” GALERIE FOTO
Michaela Prosan recunoaște care este diferența dintre ”Fructul Oprit” și ”Sacrificiul”. Sursa foto: pikdo.net

O actriță celebră din România a vorbit despre diferențele dintre serialele Fructul Oprit și Sacrificiul, ambele producții ale Antenei 1. Ce au cele două seriale în comun? Talentul actriței Michaela Prosan.

Michaela Prosan recunoaște care este diferența dintre ”Fructul Oprit” și ”Sacrificiul”

Actrița face un rol de zile mari în serialul „Sacrificiul”, difuzat în fiecare miercuri și joi la Antena 1, și a ales să vorbească despre diferența dintre cele două seriale în care a jucat, Fructul Oprit și Sacrificiul.

Actrița nu a avut timp în această vară pentru a se relaxa, din cauza filmărilor pentru serialul Sacrificiul. „Am muncit foarte mult la Fructul Oprit, dar și în Sacrificiul muncesc mult. Acum fac un rol de compoziție și e o altfel de muncă”, a recunoscut celebra actriă invitată la Neața cu Răzvan și Dani, de la Antena 1.

Michaela Prosan recunoaște care este diferența dintre ”Fructul Oprit” și ”Sacrificiul”
Michaela Prosan recunoaște care este diferența dintre ”Fructul Oprit” și ”Sacrificiul”. Sursa foto: playtech.ro

În serialul Sacrificiul, actrița face un rol de compoziție

Actrița și-a dorit foarte mult să folosească accentul moldovenesc, după ce l-a auzit la o persoană, iar soata i-a surâs din plin.

Serialul Sacrificiul a ajuns deja la episodul șapte. Acesta i-a ținut pe fani cu sufletul la gură. A adus momente inedite și răsturnări de situație. Ștefania a fost răpită de Narcisa și dusă în casa bunicului ei, iar Ioana și Andrei au avut o nouă discuție tensionată.

Astfel, în cel de-al șaptelea episod al serialului ”Sacrificiul”, Narcisa a adus-o pe Ștefania în casa bunicului ei, care s-a bucurat enorm: ”Narciso, ia-o pe nepoata mea și du-o să-și aleagă ea o cameră. Și dacă vrei, uite, aici, în living, în mijloc, punem un baldachin din aur”, a spus Leo.

De asemenea, Ștefan a căutat-o disperat, iar mai apoi a ajuns în casa lui Leo, de unde n-a plecat cu mâna goală, ci cu un blestem de zile mari primit chiar de la mama Gela. Cum îl va afecta acest blestem foarte grav, vom vedea în următoarele episoade.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×