Sacrificiul Live Online pe Antena 1 – Sezonul 1, episodul 2

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
12/09/2019, 19:00
Sacrificiul Live Online pe Antena 1 – Sezonul 1, episodul 2
Serialul Sacrificiul, noul proiect marca Ruxandra Ion. Sursa foto: a1.ro

Joi seara, cu începere de la orele 20:00, Antena 1 difuzează episodul cu numărul 2 din Sacrificiul, noul serial al Ruxandrei Ion.  Maia Morgenstern, Adriana Trandafir, sau Marian Râlea, dar și Dorian Popa, fac parte din distribuția producției cu care postul trustului Intact și-a propus să cucerească audiențele în această toamnă.

Dorian Popa este încântat de rolul din Sacrificiul

De altfel, într-un interviu acordat recent, Dorian Popa a vorbit despre acest proiect care marchează revenirea sa pe micul ecran, în calitate de actor. Îndrăgitul artist s-a declarat încântat de personajul căruia îi dă viață în Sacrificiul, mai ales că are ocazia de a improviza, aducând „multe replici de acasă”.

Îmi place foarte mult pentru cã îmi dă şansa de a-mi aduce foarte multe replici de acasã, foarte multe cuvinte sunt de la mine. Am deja câteva expresii pe care le-am împrumutat personajului şi la auzul cãrora râde tot platoul. Unul dintre ele o sã vi-l spun acum, în exclusivitate, este <<şarpe-miu>>, iar Mario îi spune fratelui sãu, interpretat de Gabi Ciocan aşa. Veţi înţelege începând din 11 şi 12   septembrie de ce. Este foarte haios duo-ul acesta, cei doi fraţi, Mario şi Antonio, sunt exact Pic şi Poc, dupã cum a început sã ni se şi spunã pe platourile de filmare!”, a spus Dorian Popa.

Dorian Popa îl întruchipează pe Mario în serialul Sacrificiul. Sursa foto: a1.ro
Dorian Popa îl întruchipează pe Mario în serialul Sacrificiul. Sursa foto: a1.ro

Actorii se distrează de minune pe platourile de filmare ale serialului Sacrificiul

De asemenea, Dorian, cel care îi dă viață lui Mario, a oferit detalii inedite de pe platourile de filmare ale serialului Sacrificiul, unde distracția e la ea acasă, mai ales când vine vorba de scenele cu replici savuroase, care stârnesc nu doar amuzamentul telespectatorilor, ci și al actorilor. În plus, artistul aștepta cu nerăbdare să revină în postura de actor, într-un proiect al Ruxandrei Ion, cu care a colaborat și pentru Pariu cu Viața.

„Eu sunt cel mai gãlãgios de pe platou. Ca sã înţelegeţi, am deja nouă ani de zile de când o cunosc pe doamna Ruxandra Ion, care este producãtorul acestui monstru de serial. Toată lumea ştie cã doamna Ruxandra este o persoanã foarte riguroasã, foarte strictã şi severã, însã în acelaşi timp apreciazã o glumã bunã, este un om cu un simţ al umorului foarte bine dezvoltat, doar este producãtor tv şi atunci mã acceptã aşa cum sunt. Dumneai m-a descoperit, m-a fãcut ceea ce sunt, alãturi de mama mea şi de încã foarte puţine persoane, şi atunci ştie cum sã mã controleze, ştie exact ce sã îmi spună atunci când eu nu îmi dau seama şi sar calul, sã redevin serios pentru cã pânã la urmã este un platou de filmare!”, a dezvăluit Dorian Popa.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×