Sacrificiul Live Online pe Antena 1 – Sezonul 1, episodul 16

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
31/10/2019, 19:00
Sacrificiul Live Online pe Antena 1 – Sezonul 1, episodul 16
Sacrificiul continuă joi, cu un nou episod plin de răsturnări de situație. Sursa foto: a1.ro

Joi seară, cu începere de la orele 20:00, Antena 1 difuzează episodul cu numărul 16 din Sacrificiul, cel mai recent proiect al Ruxandrei Ion, supranumită „Mama Telenovelelor”. Telespectatorii așteaptă cu nerăbdare să afle răsturnările de situație cu care îi va surprinde de această dată povestea celor trei familii despărțite de prejudecăți, dar aduse mereu împreună de destin. Trebuie spus că scenariul acestui serial fenomen este 100% original, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar și relatate de cunoscuți.

Lili a leșinat în fața lui Andrei

Hotărât să se despartă odată pentru totdeauna de Lili, Andrei îi cere iubitei sale să plece, explicându-i că este momentul să pună punct relației. Frumoasa moldoveancă nu pare, însă, dispusă să renunțe cu una, cu două la bărbatul iubit și, după ce-i mărturisește că nu poate trăi fără el, leșină, pur și simplu, spre disperarea acestuia. „Andrei, eu fără tine mor! Iartă-mă!”, a spus Lili, chiar înainte de a-și pierde cunoștința.

Între timp, Ioana este pusă la zid de Robert  pe holurile spitalului, unde cei doi îndrăgostiți se întâlnesc întâmplător. Tânărul medic spune lucrurilor pe nume, lăsându-și fosta iubită fără replică. „Am fost doar o barcă de salvare. Când ai avut nevoi să înveți, eu te-am ajutat, când ai fugit d el, tot la mine te-ai întors. M-ai folosit. Și gata, poți să mă arunci la gunoi acum! Nu cred că m-ai iubit vreodată”, sunt cuvintele care o fac pe eroina noastră să plângă, gândindu-se că a rănit fără să vrea un om care i-a fost alături de fiecare dată.

Ana Crețu și Gabriel Ciocan, un cuplu de senzație în Sacrificiul

După aparițiile din Fructul Oprit, Ana Crețu și Gabriel Ciocan fac echipă în serialul Sacrificiul și formează unul dintre cele mai amuzante cupluri ale poveștii create de Ruxandra Ion. De altfel, într-un interviu acordat recent, tinerii actori au vorbit despre personajele cărora le dau viață, păstrând, însă, misterul în privința peripețiilor de care acestea vor avea parte în continuare.

Tot ce pot să vă dezvălui despre personajul meu, Antonio, este faptul că îmi oferă șansa să fac comedie, lucru care mă avantajează foarte mult, pentru că îmi place să fac lumea să râdă”, a declarat Gabriel Ciocan, completat imediat de colega sa: „Iulia Popescu vrea să fie designer vestimentar, visează la Săptămâna Modei de la Milano, Paris, Londra, dar nu face nimic pentru a-și urma visul. Nu intră la facultate, nu se angajează nicăieri. Mereu are planuri mărețe care nu se vor împlini niciodată dacă nu se trezește și nu vede realitatea. E o adolescenată debusolată care încă își caută un drum în viață”.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×