S-a aflat ce salariu are fiul Vioricăi Dăncilă

Maria Cristina   
în Stiri mondene
22/08/2018, 18:22
S-a aflat ce salariu are fiul Vioricăi Dăncilă
Premierul Viorica Dancila a gafat din nou, chiar in timpul discursului in care recunostea ca mai face greseli de exprimare

S-a aflat ce salariu are fiul Vioricăi Dăncilă, prim-ministrul României.

S-a aflat ce salariu are fiul Vioricăi Dăncilă

Fiul Vioricăi Dăncilă, Victor, a câștigat anul trecut suma de 44.400 de lei ca angajat al unei companii petroliere, unde statul Român deține 20% din acțiuni, iar Fondul proprietatea 10%.

Cu cât este remunerat fiul lui Dăncilă

Fiul Vioricăi Dăncilă are o leafă de aproximativ 3.700 de lei pe lună.

Suma apare în declarația soției sale, Elena Dăncilă. Nora Vioricăi este Consilier Juridic la Primăria Sectorului 5 de un an și jumătate.

Ce salariu are nora Vioricăi Dăncilă

Până acum aceasta a păstrat confidențialitatea salariului soțului ei, însă, acum, pe site-ul primăriei a apărut declarația de avere cu o mică rectificare în dreptul salariului partenerului ei. Nora Vioricăi câștigă de două ori mai puțin față de Victor Dăncilă. În conturile familiei intră anual suma 28.190 de lei din partea Elenei Dăncilă.

Ce avere au Elena și Victor Dăncilă

Victor și Elena Dăncilă dețin o garsonieră în București, dar și un apartament obținut prin donație în 2013. Cei doi soți mai dețin, de asemenea, un automobil Volskwagen Passat, achiziționat în 2017.

Modul prin care soții Dăncilă și-au achiziționat autoturismul este incert – deoarece înainte de a se angaja la primărie – cei doi nu aveau conturi bancare. Ulterior, în declarațiile de avere u au apărut nici datorii, ceea ce denotă că mașina a fost luată cu cash.

Prețul de catalog a acestui automobil începe de la 20.000 euro, iar modul de achiziționare a fost printr-un contract de vânzare/cumpărare.

Cine este Viorica Dăncilă

Vasilica-Viorica Dăncilă (n. 16 decembrie 1963, Roșiorii de Vede) este un politician român, membră a Partidului Social Democrat, care din 29 ianuarie 2018 ocupă funcția de prim-ministru al României. Este prima femeie din istoria României care ocupă această funcție A deținut anterior două mandate succesive de deputat în Parlamentul European din partea PSD.

Viorica Dăncilă a devenit membru al Partidului Social Democrat în anul 1996, în organizația din Teleorman a PSD. De-a lungul anilor a deținut poziții atât în cadrul PSD, cât și în cadrul administrației locale. Viorica Dăncilă a fost consilier local și consilier județean, până în anul 2009, când a fost aleasă ca europarlamentar, pentru un prim mandat. De asemenea, Viorica Dăncilă a deținut în partid funcțiile de președinte de organizație locală, vicepreședinte al Organizației PSD Teleorman, președinte al OFSD Teleorman, fiind, în prezent, președinte la nivel național al Organizației Femeilor Social Democrate.

Viorica Dăncilă a fost propusă la data de 16 ianuarie 2018 de către PSD pentru funcția de prim-ministru în cadrul Comitetului Executiv Național al partidului în urma demisiei prim-ministrului Mihai Tudose, tot din partea PSD. Guvernul acesteia a primit votul de încredere al Parlamentului pe 29 ianuarie 2018.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×