S-a aflat abia acum! Care a fost adevărata cauză a decesului Ioanei Condea

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
06/02/2019, 11:06
S-a aflat abia acum! Care a fost adevărata cauză a decesului Ioanei Condea GALERIE FOTO
O apropiată a familie a dezvăluit cauza decesului Ioanei Condea

Ioana Condea, tânăra mutilată de un proxenet român în Germania, a încetat din viață după o luptă grea pentru supraviețuire începută în 2014. Și, cu toate că aceasta s-a stins în urmă cu trei săptămâni, abia acum s-au aflat noi detalii despre cauza decesului ei.

O apropiată a familiei a dezvăluit ultimele clipe din viața fetei, dar și faptul că nu îi mai rezista trupul pentru a mai lupta, în ciudat eforturilor făcute de medicii germani. „Nu îi mai rezista corpul! În ciuda faptului că medicii făceau eforturi imense, iar ea chiar începuse să reacționeze la un moment dat la tratament, totul s-a încheiat la începutul acestui an!

Adevărata cauză a decesului Ioanei Condea:” Coastele de pe partea dreaptă i s-au tasat, până când s-au rupt de tot, iar Ioana nu a mai putut respira”

Cauza decesului a fost una poate bizară, dar extrem de reală. Coastele de pe partea dreaptă i s-au tasat încet, încet, până când s-au rupt de tot și Ioana nu a mai putut respira! Atunci, a fost finalul”, a declarat femeia.

S-a aflat abia acum! Care a fost adevărata cauză a decesului Ioanei Condea
Trupul Ioanei Condea nu mai putea rezista în luptă, în ciuda faptului că medicii făceau eforturi imense

Tragedia Ioanei Condea a început în 2014, când a plecat în Germania, convinsă de o prietenă de a ei care se prostitua în bordeluri sau pe străzi. După o vreme, tânăra a fost găsită în stare inconștientă, într-o cameră de motel.

S-a aflat abia acum! Care a fost adevărata cauză a decesului Ioanei Condea
Drama Ionei Condea a început în anul 2014

Aceasta fusese lovită cu bestialitate de proxenetul Robert Tănase, individ care a fost condamnat la opt ani de închisoare pentru faptele sale. Acum, bărbatul își execută pedeapsa, în Fermania. În urmă cu trei ani, Ioana Condea ieșise din comă și chiar reușise să mănânce singură. În acel moment, medicii nemți spuneau că românca își revenise spectaculos. Cu toate acestea, tânăra nu a mai putut lupta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×