Ioana Condea a fost înmormântată în satul natal! Cine va avea grijă de fiul ei

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
05/02/2019, 15:49
Ioana Condea a fost înmormântată în satul natal! Cine va avea grijă de fiul ei GALERIE FOTO
Ioana Condea a fost înmormântată! Ce se va întâmpla cu copilul ei?

Ioana Condea a fost condusă pe ultimul drum în cursul zilei de marți, 5 februarie. Familia tinerei a înmormântat-o azi, după cinci ani de suferință continuă. Din păcate, în urma Ioanei a rămas un băiețel care abia și-a cunoscut mama. David s-a născut nu cu mult înainte de tragedia care s-a abătut asupra mamei lui, în Germania.

Băiețelul va fi dat în plasament bunicii din partea mamei. Amintim că tânăra a fost bătută cu bestialitate în 2014 de un proxenet român din Germania. Bătaia a făcut-o pe Ioana să intre în comă. Mama fetei a sperat că se va trezi, așa că i-a stat alături clipă de clipă, din păcate, nu a fost așa. Ioana Condea era plecată în Germania pentru a trimite bani acasă, la băiețelul ei. „Dumnezeu să te odihnească în pace, îngerul lui mami. Niciodată nu te voi uita”, a fost mesajul Grațielei Condea pe un site de socializare.

Ioana Condea a fost condusă pe ultimul drum azi!

Ioana Condea a fost înmormântată azi, 5 februarie, în satul său natal. Familia fetei de 24 de ani are acum un gol imens în suflet, după ce au așteptat să se trezească timp de cinci ani. Ioana Condea a murit pe 13 ianuarie, într-un spital din Germania. Urmează traducerea și legalizarea tuturor documentelor de la autoritățile germane pentru înfăptuirea certificatului de deces.

Ioana Condea a murit, după 5 ani de comă
Ioana Condea a murit, după 5 ani de comă

Robert Tănase, agresorul Ioanei, dar și soțul unei prietene, a ademenit-o în Germania și i-a devenit în cele din urmă călău. Acesta, după fapta comisă, a fost codamnat la 8 ani de închisoare. Loviturile puternice administrate de bărbat nu au mai putut-o aduce înapoi pe Ioana.

Ioana Condea alături de băiețelul ei
Ioana Condea alături de băiețelul ei

”Am aflat ieri dimineaţă (miercuri 23 ianuarie n.r.), când m-a sunat fata cu care am ţinut legătura în tot acest timp. Nu mai am cuvinte, nu pot să trăiesc fără ea, dar ne gândim la copilul ei, că ne-a lăsat ceva în urmă. Pentru el trebuie să mergem înainte. Din ce am înţeles, pe data de 13 a murit şi ieri am fost anunţaţi. Pe fata din Germania au anunţat-o cei de la Criminalistică. Niciodată nu m-am gândit că nu va mai veni acasă”, a spus îndurerată mama tinerei, după ce a aflat că a murit.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×