Ultimele imagini cu Ioana Condea în viață, alături de mama ei, în curtea spitalului din Koln

Claudiu Surmei  
înStiri de ultima ora
25/01/2019, 11:40
Ultimele imagini cu Ioana Condea în viață, alături de mama ei, în curtea spitalului din KolnGALERIE FOTO
Ultimele imagini cu Ioana Condea în viață, alături de mama ei, în curtea spitalului din Koln

Ioana Condea, tânăra mutilată și băgată în comă de proxenetul Robert Tănase, care a murit după ce a stat la pat timp de patru ani, și-a făcut ultimele fotografii alături de mama ei, în curtea spitalului din Koln. Fata se pregătea să meargă din nou în momentul în care a murit subit, susțin medicii.

Ultimele imagini cu Ioana Condea în viață arată că tânăra începuse să își revină după patru ani în care a stat imobilizată la pat, într-un spital din Germania. Drama ei a început în urmă cu mai mult timp, când a ajuns pe mâna unui proxenet, Robert Tănase. În urmă cu cinci ani, bărbatul de 39 de ani a bătut-o până a băgat-o în comă. Ioana Condea a fost găsită aproape fără suflare, pe podeaua unui bordel. Proxenetul se află acum închis într-un penitenciar din Germania, unde ispășește o condamnare de opt ani de închisoare.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI
Ioana Condea, alături de mama ei
Ioana Condea, alături de mama ei

Ultimele imagini cu Ioana Condea în viață, alături de mama ei, în curtea spitalului din Koln

Medicii germani i-au spus mamei Ioanei Condea că fata se pregătea să meargă din nou, însă tânăra a murit subit, lăsând în urmă o familie îndurerată și un copil. Ultimele imagini cu Ioana Condea în viață sunt alături de mama ei, în curtea spitalului din Koln. Ioana se afla în scaunul cu rotile și își ținea mama în brațe.

Familia se pregătește acum de înmormântare, însă trebuie să facă rost de 5.000 de euro pentru a repatria trupul neînsuflețit al Ioanei. Rudele și prietenii au făcut un apel pe rețelele de socializare pentru a strânge suma, iar mama Ioanei va pleca în Germania în zilele următoare pentru a discuta cu autoritățile de acolo despre aducerea trupului fetei în țară.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×