Prima declarație a mamei Ioanei Condea. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu fiica ei în Germania

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
24/01/2019, 20:10
Prima declarație a mamei Ioanei Condea. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu fiica ei în Germania
Prima declarație a mamei Ioanei Condea este sfășietoare

Primele declarații ale mamei Ioanei Condea, după aflarea veștii că fata ei s-a stins pe un pat de spital, este sfășietoare. Pe scurt, tânăra era transformată într-o legumă din anul 2014 după ce a fost băgată în comă de un proxenet român, într-un motel din Koln. Ioana a supraviețuit luptelor crunte timp de patru ani și jumătate, timp în care a fost operată pe creier, a stat în comă un an, iar când și-a revenit nu și-a mai putut mișca decât ochii.

Aceasta a fost îngrijită îndeaproape la o clinică privată din Germania, însă o complicație medicală care i-a afectat plămânii a făcut-o să nu mai poată duce lupta cu viața, dându-și ultima suflare în data de 13 ianuarie. ”Am aflat ieri dimineaţă (miercuri 23 ianuarie n.r.), când m-a sunat fata cu care am ţinut legătura în tot acest timp. Nu mai am cuvinte, nu pot să trăiesc fără ea, dar ne gândim la copilul ei, că ne-a lăsat ceva în urmă. Pentru el trebuie să mergem înainte.

Prima declarație a mamei Ioanei Condea după moartea fiicei sale

Din ce am înţeles, pe data de 13 a murit şi ieri am fost anunţaţi. Pe fata din Germania au anunţat-o cei de la Criminalistică. Niciodată nu m-am gândit că nu va mai veni acasă”, a declarat mama Ioanei.

Prima declarație a mamei Ioanei Condea. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu fiica ei în Germania
Ioana a supraviețuit luptelor crunte timp de patru ani și jumătate

Durerea care acum o sfâșie pe mama tinerei este cu atât mai mare cu cât femeia nu își mai văzuse fiica de aproximativ un an, ultima dată fiind în aprilie 2018. Motivele pentru care nu și-a mai putut vizita fiica la clinica din Koln sunt băiatul Ioanei de doar 5 ani și banii care erau din ce în ce mai puțini. Cu toate acestea, la ultima vizită, Grațiela Condea a realizat că fiica ei se simte din ce în ce mai rău, nemaiputând să stea în scaun, ci doar întinsă în pat.

Prima declarație a mamei Ioanei Condea. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu fiica ei în Germania
Motivele pentru care nu și-a mai putut vizita fiica sunt băiatul Ioanei de 5 ani și banii puțini

„Era schimbată, nu mai era cum o ştiam eu mai înainte. Un pic mai rău. Era conştientă, dar nu putea să vorbească. Vorbeam cu ea şi doar dădea din cap”, a povestit Grațiela Condea. Deocamdată, femeia susține că nu are amănunte cu privire la ultimele clipe de viață ale fetei sale, însă, clar e că în ultima perioadă sănătatea Ioanei se degrada accelerat din cauza poziției culcat pe spate în care a zăcut atâta vreme.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×