Russi Taylor, vocea lui Minnie Mouse, a murit

Catalin Nae    Alexa Serdan   
în Stiri mondene
28/07/2019, 10:16
Russi Taylor, vocea lui Minnie Mouse, a murit
Actrița care i-a dat voce personajului Minnie Mouse, Russi Taylor a murit la vârsta de 75 de ani. Sursa foto: thewaltdisneycompany.com

Actrița care i-a dat voce lui Minnie Mouse timp de peste trei decenii, Russi Taylor, a murit vineri, 26 iulie, la vârsta de 75 de ani, din cauze necunoscute până la această oră. Anunțul trist a fost făcut de preşedintele companiei Walt Disney Co., Bob Iger, sâmbătă, 27 iulie.

Russi Taylor, actrița care îi dădea voce lui Minnie Mouse a murit

Actrița de origine americană Russi Taylor cea care i-a dat voce personajului Minnie Mouse mai bine de trei decenii a murit la vârsta de 75 de ani, vineri, 26 iulie. Actrița a decedat din cauze necunoscute, la Glendale, California. Anunțul a fost dat publicității de preşedintele companiei Walt Disney Co., Bob Iger pe contul de Twitter. „Într-un fel, Minnie mă face să mă simt mai bună decât înainte pentru că trebuie să trăiască mult.”, a declarat actrița despre roul său în urmă cu ceva vreme.


„Minnie Mouse şi-a pierdut vocea cu trecerea în nefiinţă a lui Russi Taylor. Pentru peste 30 de ani, Minnie şi Russi au lucrat împreună pentru a distra milioane de oameni din întreaga lume – un parteneriat în urma căruia Minnie a devenit un simbol global şi Russi o Legendă Disney”, a scris preşedintele companiei Walt Disney Co pe contul de Twitter. „A fost un privilegiu să o cunosc și am avut onoarea să lucrez cu ea și suntem conștienți că va continua să distreze și să inspire generațiile viitoare.”, a completat Bob Iger.

Actrița a murit din cauze necunoscute vineri, 26 iulie
Russi Taylor i-a dat voce lui Minnie Mouse timp de 30 de ani. Sursa foto: Twitter.com

Colegii actriței îndurerați de vestea tristă

Russi Taylor s-a născut  la Cambridge, Massachusetts și a devenit vocea oficială a personajului Minnie Mouse în anul 1986. Actrița a fost selectată din peste 200 de candidații care s-au prezentat la audiții. Colegii actriței au transmise mesaje de condoleanțe.

„Russi era la fel de apropiată ca și familia. Era minunată, amuzantă și dulce ca Minnie Mouse. Și ca talent, era umilă așa cum nu te-ai fi așteptat. Îmi va fi foarte dor de ea.”, a declarat vocea lui Goofy și un foarte bun prieten de-al actriței.

„Niciodată nu am vrut să fiu faimoasă. Personajele pe care le interpretez sunt faimoase și asta este de ajuns pentru mine.”, a declarat actrița despre Minnie Mouse, personajul căruia i-a dat voce vreme de 30 de ani.



	                        
                        
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×