Cameron Boyce, actorul Disney, a murit în somn! Avea doar 20 de ani

Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
07/07/2019, 14:36
Cameron Boyce, actorul Disney, a murit în somn! Avea doar 20 de ani GALERIE FOTO
Cameron Boyce era un star al producțiilor Disney. Sursa foto - facebook

Sunt vești proaste de la Hollywood, acolo unde Cameron Boyce, actorul Disney, a murit în somn! Tânărul a încetat din viață la vârsta de 20 de ani. Chiar un reprezentant al familiei a făcut anunțul referitor la decesul acestuia. „Cu inima îndurerată anunțăm că în această dimineață Cameron a încetat din viață. A murit în somn în urma unei crize provocate de o afecțiune medicală pentru care era tratat”, a spus prietenul lui Boyce.

Cameron Boyce, actorul Disney, a murit în somn!

„Suntem profund îndurerați și vă cerem să ne fie respectată intimitatea în aceste momente foarte dificile provocate de pierderea fiului și fratelui nostru. Este o veste înfiorătoare pentru noi, o veste tristă pentru întreaga lume a filmului. Am vrea ca fanii să-și aducă aminte de Cameron așa cum era el mere, vesel și pus pe șotii”, a adăugat reprezentantul familiei lui Cameron Boyce.

Celebru încă de la vârsta de 9 ani, Cameron Boyce a jucat în comedia „Grown Ups” (2010), în rolul fiului personajului interpretat de Adam Sandler, apoi în seria Disney Channel „Jessie” (2011 – 2015). A devenit cunoscut şi cu rolul din „Descendants”, serial care prezintă aventurile descendenţilor personajelor clasice Disney. Aici juca rolul lui Carlos, fiul Cruellei De Vil.

Cameron Boyce, actorul Disney, a murit în somn! Cameron Boyce
Cameron Boyce a încetat din viață la vârsta de 20 de ani. Sursa foto – facebook

Actorul avea doar 20 de ani

De altfel, filmul ”Descendenții 3” era programat să fie lansat în Statele Unite pe 2 august. Rămâne de văzut, dacă în urma acestei vești tragice, pelicula va mai apărea. Producătorii au anunțat că sunt șocați de dispariția lui Cameron și nu pot să ia pe moment o decizie care ar putea afecta mai multă lume. Pe de o parte stă mai mult ca sigur dorința fanilor de a-l vedea, dar de cealaltă tabără s-ar putea afla familia actorului care trebuie contactată.

De remarcat că actorul de 20 de ani locuia în Los Angeles și, de curând, se mutase cu niște prieteni. Cu toate acestea, nu este clar unde anume a murit Cameron Boyce, acasă, în sânul familiei sau în locuinţa amicilor.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×