Doliu la Hollywood! Celebra actriță din filmul Cars, Katherine Helmond, a murit

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
02/03/2019, 17:23
Doliu la Hollywood! Celebra actriță din filmul Cars, Katherine Helmond, a murit GALERIE FOTO
Doliu la Hollywood! Celebra actriță din filmul Cars, Katherine Helmond, a murit

Actrița nominalizată la premiul Emmy, Katherine Helmond, cunoscută pentru rolul ei din filmul ”Cars”, a murit pe 23 februarie. Aceasta și-a dat ultima suflare la domiciliul ei din Los Angeles din cauza complicațiilor bolii de care suferea, Alzheimer. Steaua filmului ”Cine e șeful?” a încetat din viață la 89 de ani. Actrița a trăit pentru meseria sa și a și fost răsplătită.

Doliu la Hollywood!

Mai exact, a primit patru nominalizări la Emmy, pentru cea mai bună actriță. Totodată, aceasta a avut roluri foarte bune și pe Broadway. Spre finalul carierei, actrița a mai apărut și în show-uri TV, precum The F.B.I, The Bob Newhart Show, Mannix, Medical Center, Barnaby Jones, The Six Million Dollar Man, The Bionic Woman şi The Love Boat.

În ciuda vremurilor dificile pe scenă, Helmond ”nu a căzut niciodată din dragoste” cu actoria. „Am simțit că am înflorit ca o persoană când am o șansă să acționez”, a spus ea. ”A fost o căsnicie incredibilă care a funcționat cu adevărat. Mi-a plăcut fiecare minut”, a mai sus.

Doliu la Hollywood! Celebra actriță din filmul Cars, Katherine Helmond, a murit
În ciuda vremurilor dificile pe scenă, Helmond ”nu a căzut niciodată din dragoste” cu actoria.

Katherine Helmond, voce în filme Disney

Celelalte filme importante ale sale includ și un personal din filmul ”Family Plot”(1976) al lui Alfred Hitchcock și Edith Mintz. Katherine Helmond s-a născut pe insula Galveston din Texas pe 5 iulie 1929 și a fost singurul copil al lui Joseph și Thelma Helmond. Tatăl ei a fost un pompier și mama ei casnică.

Aceștia au divorțat câțiva ani după ce s-a născut actrița, iar ea a fost crescută de o mamă și o bunică într-o tradiție strict romano-catolică.  Recent, Helmond a fost vocea modelului Ford T Lizzie în cele trei filme Disney/Pixar „Cars”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×