Ce se întâmplă cu cariera Angelei Similea! Se retrage sau nu artista din muzică?

Ana Chivu   
în Stiri mondene
06/02/2019, 17:33
Ce se întâmplă cu cariera Angelei Similea! Se retrage sau nu artista din muzică?
Angela Similea renunță sau nu la cariera muzicală? Iată declarațiile partenerului de scenă, Ovidiu Komornik!

Angela Similea duce o viață discretă, astfel că de o perioadă bună nu a mai avut deloc apariții, iar fanii se întreabă dacă renunță sau nu definitiv la muzică. Ovidiu Komornik a făcut declarații despre ce va schimba artista. De asemenea, partenerul de scenă al Angelei Similea a mai povestit faptul că dorește să se plimbe și să viziteze pe cât posibil.

”Angela nu se poate desprinde de tot de țara sa și de publicul care i-a oferit atâtea bucurii.Se întoarce aici de fiecare dată cu plăcere, bucuroasă de revederea prietenilor. După un timp petrecut în altă parte, i se face dor de tot”, a declarat Ovidiu Komornik în luna ianuarie a anului actual.

Angela Similea reunță sau nu la muzică?

Fanii Angelei Similea se întreabă dacă artista părăsește sau nu scena, pentru că aparițiile sale au devenit din ce în ce mai rare. Cântăreața iubită are 72 de ani și se pare că nu se va retrage din muzică, așa cum se zvonea.  ”Ia o pauză, se plimbă, se odihneşte. Noi chiar pregătim ceva, o revenire. (…) Deci, nu! Pur şi simplu a luat o pauză care e binevenită în cariera oricărui artist, o mică pauză. Ea pur şi simplu a fost plecată, s-a încărcat spiritual”, a spus Ovidiu Komornyk, clarificând situația.

Angela Similea nu părăsește scena
Angela Similea nu părăsește scena

De mai mulți ani, Angela Similea trăiește o viață departe de ochii curioșilor. Aceasta se află în America și se întoarce anual în România, pentru a-și vizita rudele sau pentru a onora diverse invitații. Angela a știut tot timpul când să spună stop. Iar acum a decis să facă asta. Ea nu mai vrea să cânte. Și nici să facă parte din viața publică. Angela nu se poate desprinde de țara sa și de publicul care i-a oferit atâtea bucurii. Se întoarce aici de fiecare dată cu plăcere, bucuroasă de revederea prietenilor. După un timp petrecut în altă parte, i se face dor de tot”,   a anunțat cu puțină vreme în urmă Ovidiu Komornik, motiv pentru care a lăsat pe toată lumea să se îngrijoreze de faptul că Angela nu i-ar mai încnta niciodată cu muzica ei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×