Anunț trist despre Angela Similea, la 72 de ani! Artista se retrage din viața publică

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Stiri mondene
30/01/2019, 21:45
Anunț trist despre Angela Similea, la 72 de ani! Artista se retrage din viața publică GALERIE FOTO
Artista a făcut anunțul! Aceasta se retrage din lumea publică!

Angela Similea nu vrea să mai cânte și se retrage din lumea publică! Aceasta s-a decis ca la 72 de ani să plece să descopere lumea. Din păcate, admiratorii săi sunt extrem de triști de vestea de curând auzită.

După apariții de neimaginat și piese uimitoare ce vor rămâne veșnic în amintirea tuturor, marea artistă se retrage din muzică. Prietenul său bun și fost partener de scenă, Ovidiu Komornyik a spus tot.  De asemenea, cântărețul a spus că nu se va rupe de tot de țara sa.

Angela Similea părăsește viața publică, la 72 de ani!

Angela Similea, iubita interpretă, a luat decizia radicală de a părăsi spațiul public și de a nu mai cânta.”Angela nu se poate desprinde de tot de țara sa și de publicul care i-a oferit atâtea bucurii.Se întoarce aici de fiecare dată cu plăcere, bucuroasă de revederea prietenilor. După un timp petrecut în altă parte, i se face dor de tot”, a spus sursa citată. Fostul partener de scenă a mărturisit că deplasările Angelei în America au făcut-o să vrea mai mult, astfel că artista dorește ca acum la 72 de ani să viziteze cât de multe și să recupereze timpul pierdut. „Vrea să călătorească’, a explicat, scurt, cântărețul.

Angela Similea se retrage!
Angela Similea se retrage!

„N-am mai compus pentru Angelea Similea în ultima vreme. Am avut o colaborare foarte frumoasă, până în 2016 am cântat împreună. Am avut turnee cu sălile full, dar în ultima vreme Angela vrea să se încarce spiritual și să aibă o viață mai liniștită. Nu se mai regăsește cu stresul din showbiz. Lucrurile pe vremea aceea erau mult mai profunde”, a precizat în trecut Ovidiu Komornyk.

Florin Piersic, despre Angela Similea: „era cel mai mare trofeu”

„Cu Angela am fost într-un amor nebun. Luni întregi am plecat cu ea în deplasari şi era imposibil să nu avem ceva, mai ales că Similea era foarte frumoasă şi dorită de toţi. Era cel mai mare trofeu, cum ar fi Angelina Jolie acum. La început ne şicanam, apoi am început să ne apropiem din ce în ce mai mult, ne mai şi pipăiam, pâna ne-am cuplat de tot. A fost o «lipitură» în toata regula, o poveste de dragoste frumoasă, de care, acum, îmi aduc aminte cu plăcere“, a declarat Florin Piersic despre idila cu Angela Similea din timpul deplasările prin țară din anii gloriei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×