Rusia, gata de război! Imagini ŞOC cu sute de tancuri la graniţa cu Ucraina!

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
09/12/2018, 21:36
Rusia, gata de război! Imagini ŞOC cu sute de tancuri la graniţa cu Ucraina!
La această bază militară, ce e situată la 18 kilometri de granița ucraineană, aflată în dreptul regiunii Donbas, se află sute de tancuri T-64 şi T-62M, sisteme de artilerie, mii de camioane militare și alte echipamente militare

Rusia e pregătită de război! Federația Rusă a defășurat în apropiere de granița cu Ucraina capacități ofensive, în special sute de tancuri. Conform agerpres.ro, imaginile care arată cum rușii se pregătesc de război sunt făcute în luna naioembrie. „Imagini din satelit de pe Google Earth, realizate în luna noiembrie, arată prezenţa a sute de tancuri de luptă ruseşti la noua bază militară de la periferia oraşului Kamensk-Şahtinski”, se arată în sursa menționată mai sus.

La această bază militară, ce e situată la 18 kilometri de granița ucraineană, aflată în dreptul regiunii Donbas, se află sute de tancuri T-64 şi T-62M, sisteme de artilerie, mii de camioane militare și alte echipamente militare.

Rusia e gata de război! Sute de tancuri se află la granița cu Ucraina

Rusia, gata de război! Imagini ŞOC cu sute de tancuri la graniţa cu Ucraina!
Federația Rusă a defășurat în apropiere de granița cu Ucraina capacități ofensive, în special sute de tancuri

Înaite de toate acestea, generalul Viktor Mujenko, șeful Statului Major al forțelor ucrainene a declarat într-un interviu că încă din august armata rusă și-a întărit considerabil forțele la frontiera cu Ucraina, lucru care reprezintă o amenințare militară fără precedent de la anexa peninsulei Crimeea în 2014.

Pentru a consolida informațiile sale, generalul ucrainean a prezentat un set de imagini din satelit ce arată prezența tancurilor rusești T-62 M, aflate la doar 18 kilometri de granița cu Ucraina, unde numărul acestora a crescut de la 93 la 250 în perioada septembrie- 1 octombrie.

Imaginile din satelit arată prezența tancurilor rusești T-62 M se află la granița ucraineană

Federația Rusă a defășurat în apropiere de granița cu Ucraina capacități ofensive, în special sute de tancuri
Imaginile din satelit arată că rușii se pregătesc de război încă din luna noiembrie

Din punctul acestuia de vedere, aceasta este o dovadă a consolidării concertate de forțe ruse înainte de data de 25 noiembrie, atunci când gărzile de coastă ruse au pornit cu forța și au sechestrat trei nave militare ucrainene.

Toate după ce au deschis docul asupra lor, acțiune care a provocat temeri conducerii ucrainene că incidentul ar putea fi prevestitorul unei invazii de amploare. De altfel, Petro Poroșenko, președintele ucrainean, l-a acuzat pe omologul său rus Vladimir Putin că dorește supremația, mai exact, să anexeze, printre altele, întreaga Ucraină.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×