Rugăciunea din ziua Floriilor! Rostește-o dimineața și îți va fi bine tot anul

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
09/04/2020, 21:27
Rugăciunea din ziua Floriilor! Rostește-o dimineața și îți va fi bine tot anul
Rugăciunea care îți aduce noroc, dacă o rostești în Duminica Floriilor

Duminica Floriilor prevestește Paștele și este zi de mare sărbătoare pentru creștini. Rugăciunea de Florii este foarte puternică și se rostește dimineața. Are puterea de a-ți aduce bine și sănătate pentru tot anul.

Roagă-te dimineaţa în ziua Floriilor!

În această perioadă, bisericile sunt închise pentru toți credincioșii. Doar preoții merg, ca să oficieze slujbele. Și pentru că Sărbătorile Pascale bat la ușă, suntem îndemnați să ne rugăm acasă.

Duminica Floriilor prevestește Paștele ortodox și vine cu o puternică rugăciune, care rostită în dimineața marii sărbători, va aduce noroc, sănătate și îți va merge bine tot anul.

Rugăciunea se rosteşte dimineaţa

“Doamne, Dumnezeul nostru, Care şezi pe Heruvimi, Cel ce ai arătat puterea Ta şi ai trimis pe Unul Născut, Fiul Tău, Domnul nostru Iisus Hristos, ca să mântuiască lumea prin Crucea, prin îngroparea şi prin Învierea Sa, Căruia, venind în Ierusalim spre patima cea de bunăvoie, poporul care şedea întru întuneric şi în umbra morţii, luând semnele biruinţei, ramuri de copaci şi stâlpări de finic, I a prevestit învierea, Însuţi, Stăpâne, păzeşte ne şi pe noi, care, urmând acelora, purtăm în mâini ramuri de copaci în această zi de înainte prăznuire.

Şi precum pe acele popoare şi pe acei prunci care Ţi au strigat Ţie: Osana, apără-ne şi pe noi, ca prin laude şi cântări duhovniceşti să ne învrednicim de dătătoarea de viaţă Învierea cea de a treia zi, în Hristos Iisus Domnul nostru, cu Care împreună eşti binecuvântat, cu Preasfântul şi Bunul şi de viaţă Făcătorul Tău Duh, acum şi pururea şi în vecii vecilor, Amin”.

De Florii, Iisus Hristos întră în Ierusalim

Duminica Floriilor reprezintă intrarea Mântuitorului Iisus Hristos în Ierusalim, călare pe un asin, întâmpinat cu flori, ramuri de măslin şi salcie.

Ramuri de salcie sunt impartite de reprezentantii parohiei Pantelimon, cu ocazia sarbatorii ortodoxe Duminica Floriilor, in Bucuresti, duminica, 12 aprilie 2020. Inquam Photos / Octav Ganea

Ramuri de salcie sunt impartite de reprezentantii parohiei Pantelimon, cu ocazia sarbatorii ortodoxe Duminica Floriilor, in Bucuresti, duminica, 12 aprilie 2020. Sursa: Inquam Video / Octav Ganea

Posted by Fanatik News on Sunday, April 12, 2020

Tocmai de aceea, în Ziua Floriilor, credincioșii merg la biserică cu ramuri de salcie. Se întorc cu ele acasă sfințite și, conform tradiției, cei care le vor ține în casă, deasupra icoanelor, vor fi apărați de boli, cutremure, apă și foc.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×