Ruby, gest de iubire și respect maxime pentru bunica ei, cea care i-a fost mamă și tată

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
08/05/2020, 22:13
Ruby, gest de iubire și respect maxime pentru bunica ei, cea care i-a fost mamă și tată
Ruby, gest de iubire și respect maxime pentru bunica ei Sursa foto: Instagram

Gest de iubire din partea lui Ruby pentru bunica ei, cea care a crescut-o în locul părinților, plecați la muncă în străinătate încă de când ea era foarte mică. Și-a scris „Mamaia” în interiorul unei inimi tatuate pe corp.

Gest impresionant făcut de Ruby pentru bunica ei

Ruby este mereu veselă și plină de viață, dar nu a avut deloc o viață ușoară, cel puțin în copilărie și în perioada adolescenței. Părinții au plecat la muncă în străinătate, iar vedeta a rămas în grija bunicăi sale.

De atunci, artista a fost crescută de bunica ei, care i-a devenit și mamă și tată. În semn de prețuire pentru bunica sa, focoasa brunetă a făcut un gest de-a dreptul remarcabil.

Și-a tatuat o inimă, în care a scris ”Mamaia”. De asemenea, vedeta are și un tatuaj pe care scrie ”Home”,  ceea ce înseamnă că nu a uitat și nu o să uite niciodată copilăria petrecută la Medgidia.

Își iubește bunica nespus

„O am pe mamaia scrisă printre tatuajele de pe mine. Ea a fost cea mai apropiată persoană. După ce părinții mei au plecat la muncă, în străinătate, ea m-a crescut. Mamaia mă iubește și cu decolteu și fără.

Am dormit cu ea de mică, până la liceu, multă vreme. Îi e greu fără mine. Nu își mai aduce aminte ce a făcut ieri, dar avem multe amintiri împreună.

Era mereu cu gura pe mine, când mă urcam pe magazii, pe bucătărie, prin copaci, și ei îi era frică să nu mă lovesc, să nu mă rănesc.

Apreciez că a venit din Medgidia, unde și-a lăsat gospodăria, casa, grădina, totul, ca să stea cu mine, să mă ajute. Însă, în noua mea casă, nu se prea descurcă, este prea mare pentru ea”, a povestit Ruby pentru click.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×