Cântăreața Ruby s-a testat pentru coronavirus: ”Tușesc ca un măgar”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
06/05/2020, 15:53
Cântăreața Ruby s-a testat pentru coronavirus: ”Tușesc ca un măgar”
Cântăreața Ruby s-a testat pentru coronavirus: ”Tușesc ca un măgar”. Sursa foto: Instagram.com

Vedetele din showbiz-ul autohton nu au fost ocolite de panica și stresul cauze de pandemia de coronavirus. Frumoasa cântăreață Ruby s-a speriat cumplit când a început să tușească rău motiv pentru care și-a cumpărat de urgență un test pentru noul tip de coronavirus.

Ruby, panicată că are COVID-19 din cauza unei tuse „măgărească”

În urmă cu aproximativ 24 de ore Ruby le-a transmis fanilor de pe rețelele de socializare motivele de îngrijorare pe care le are legat de starea sa de sănătate. Artista tușește destul de rău de câteva zile bune intrând puțin în panică din această cauză.

Frumoasa brunetă nu a stat prea mult pe gânduri și a dat fuga la farmacie de unde și-a achiziționat un test rapid pentru coronavirus. La primele ore ale dimineții Ruby și-a făcut acest test pentru a vedea dacă are sau nu virusul mărturisind că motivul care i-a dat de gândit este o tuse „măgărească”.

„Bună dimineața, se testează dulceața pentru că tușeșc ca un măgar și vreau să fiu sigură că sunt bine. Cine și-a mai făcut testul?”, a spus artista într-un video postat pe InstaStory.

Ce probleme medicale a avut Ruby din cauza implanturilor cu silicoane

Ruby și-a pus silicoane încă din perioada liceului, lucru pe care-l regretă enorm acum. În urmă cu mai bine de un an artista și-a schimbat vechile implanturi vorbind pentru prima dată de problemele medicale pe care le-a avut din cauza acestei intervenții chirurgicale.

Vedeta a mărturisit în trecut că motivul pentru care a avut probleme a fost faptul că nu a ținut cont de recomandările medicului și nu a purtat bustiera necesară după operația de mărire de sâni.

Ruby își amintește că a doua zi după cea de-a doua intervenție a susținut un concert, operația desfăcându-se și cauzându-i probleme serioase. Artista a suferit până în clipa de față 3 operații la nivelul sânilor.

„În liceu se întâmplă să mai dai de răutăţi… Copil fiind, eu am pus la suflet şi am zis să mai renunţ la o parte din suflet ca să fiu în ton cu restul.

Am făcut o prostie atunci, dar şi după, când am hotărât să îmi pun implanturi. A fost prostie după prostie. 

Nu am purtat bustiera nici jumătate de oră, a doua zi după operaţie am susţinut un concert şi era frig! Aveam muşchiul stâng dublu decât cel drept şi din această cauză, implantul nu a ajuns unde trebuia să ajungă.

Se vedea urâţel. Am ştiut să ascund complexul acesta. Nu m-am simţit bine”, a povestit cântăreața în urmă cu ceva vreme, relatează romaniatv.net.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×