Cântăreața Ruby și-a operat pentru a treia oară sânii: „Am greșit, repar!”

Dan Suta  
înFemei frumoase
11/11/2019, 17:20
Cântăreața Ruby și-a operat pentru a treia oară sânii: „Am greșit, repar!”
Cântăreața Ruby și-a operat sânii pentru a treia oară. Sursa foto: Instagram

Cântăreața Ruby și-a operat pentru a treia oară sânii. Vedeta cunoscută pentru hit-ul „Stinge lumina” ține mult la fizicul ei, așa că a apelat din nou la intervenția chirurgului estetician. Artista și-a înlocuit din nou perechea de silicoane și a recunoscut asta fără nicio problemă, față de alte vedete care spun că sunt 100% naturale.

Ruby și-a pus sâni noi

Acum mai mult timp, Ruby și-a micșorat sânii pentru că o deranjau, însă pe urmă i-a mărit. Acum, pentru a treia oară, a preferat să aibă bustul mai mare fapt pentru care s-a pus pe mâna doctorului. Vedeta a spus că repară o greșeală și că de data asta va avea mai mare grijă de sânii ei.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

„Greşelile copilăriei. Rezolv o problemă mai veche pe care eu o aveam cu sânii şi pe care eu am ascuns-o de voi şi pe care nu îmi plăcea să o recunosc. Am greşit, repar!”,  a spus Ruby, scrie spynews.ro.

ruby
Așa arată noua pereche de sâni a cântăreței. Sursa foto: libertatea.ro

Ruby și iubitul ei au câștigat 25.000 de euro din participarea la Asia Express

Ruby este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Vedeta i-a impresionat recent pe fanii ei prin participarea în reality-show-ul Asia Express difuzat de Antena 1. În respectivul concurs de supraviețuire filmat în mai multe țări asiatice, Ruby s-a bucurat de sume frumușele. A ajuns în România mai bogată cu 15.000 de euro, iar iubitul ei, cel cu care a participat în show a luat 10.000 de euro.

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×