Cântăreața Ruby și-a operat pentru a treia oară sânii: „Am greșit, repar!”

Dan Suta   
în Femei frumoase
11/11/2019, 17:20
Cântăreața Ruby și-a operat pentru a treia oară sânii: „Am greșit, repar!”
Cântăreața Ruby și-a operat sânii pentru a treia oară. Sursa foto: Instagram

Cântăreața Ruby și-a operat pentru a treia oară sânii. Vedeta cunoscută pentru hit-ul „Stinge lumina” ține mult la fizicul ei, așa că a apelat din nou la intervenția chirurgului estetician. Artista și-a înlocuit din nou perechea de silicoane și a recunoscut asta fără nicio problemă, față de alte vedete care spun că sunt 100% naturale.

Ruby și-a pus sâni noi

Acum mai mult timp, Ruby și-a micșorat sânii pentru că o deranjau, însă pe urmă i-a mărit. Acum, pentru a treia oară, a preferat să aibă bustul mai mare fapt pentru care s-a pus pe mâna doctorului. Vedeta a spus că repară o greșeală și că de data asta va avea mai mare grijă de sânii ei.

„Greşelile copilăriei. Rezolv o problemă mai veche pe care eu o aveam cu sânii şi pe care eu am ascuns-o de voi şi pe care nu îmi plăcea să o recunosc. Am greşit, repar!”,  a spus Ruby, scrie spynews.ro.

ruby
Așa arată noua pereche de sâni a cântăreței. Sursa foto: libertatea.ro

Ruby și iubitul ei au câștigat 25.000 de euro din participarea la Asia Express

Ruby este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Vedeta i-a impresionat recent pe fanii ei prin participarea în reality-show-ul Asia Express difuzat de Antena 1. În respectivul concurs de supraviețuire filmat în mai multe țări asiatice, Ruby s-a bucurat de sume frumușele. A ajuns în România mai bogată cu 15.000 de euro, iar iubitul ei, cel cu care a participat în show a luat 10.000 de euro.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×