Roxana Kiriță, apariție de infarct! Cum s-a îmbrăcat la o nuntă! Iubitul ei nu o mai stăpânește

Ana Chivu   
în Stiri mondene
28/10/2018, 09:26
Roxana Kiriță, apariție de infarct! Cum s-a îmbrăcat la o nuntă! Iubitul ei nu o mai stăpânește GALERIE FOTO
Roxana Kiriță alături d tatăl ei, Giani Kiriță

Roxana, fiica lui Giani Kiriță a onorat de curând o invitație la un eveniment, motiv pentru a-l aduce din nou în scenă pe fostul ei iubit. Bruneta nu s-a sfiit și a postat poze cu acesta, filmulețe în care se distrau, dar și în care își făceau declarații.

Tânăra a atras toate privirile la nunta la care a mers datorită vestimentației sale. Aceasta a ales să poarte o rochie lungă și neagră, un machiaj destul de strident, iar pentru păr a ales ceva simplu.

Roxana, fiica lui Giani Kiriță, apariție de senzație alături de actualul iubit!

Fiica celui mai controversat component al emisiunii sportive „Exatlon” a avut o apariție uluitoare la o nuntă, alături de fostul ei iubit, cu care s-a împăcat de curând. Se pare că tânăra nu se ferește de vorbele oamenilor, așa că alege să își dezvăluie relațiile în mediul online.

Roxana Kiriță împreună cu actualul iubit, Faris
Roxana Kiriță împreună cu actualul iubit, Faris

Până de cunând se iubea cu un alt tânăr, coleg de clasă cu aceasta, Andi. Cei doi și-au spus din nou adio, iar Roxana l-a readus în scenă pe fostul ei iubit, Faris. Dragoste cu năbădăi de la vârsta aceasta nu o lasă să stea departe de cei care vor să-i cucerească inima.

Roxana Kiriță și fostul ei iubit, Andi
Roxana Kiriță și fostul ei iubit, Andi

Roxana și actualul ei iubit își fac declarații de dragose cu fiecare ocazie. Fiica lui Giani Kiriță a postat de curând mai multe forogafii în descrierea cărora se aflau niște cuvinte de-a dreptul emoționante.

Roxana Kiriță, apariție alături de noul iubit la un eveniment
Roxana Kiriță, apariție alături de noul iubit la un eveniment

De asemenea, detaliul ce l-ar putea lăsa și pe Giani Kiriță cu gura căscată lăsat în filmulețe și poze este un inel de logodna pe care îl tot atașează postărilor Roxana. Bruneta a scris în josul unei fotografii alături de iubitul ei actual: „Husband?❤️. Fanii acesteia de pe site-urile de socializare au observat și ei schimbările pe care le face Roxana Kiriță în privința dragostei, așa că nu au rămas tăcuți, iar comentariile au curs. „Tu ba te împaci cu ei,ba va desparțiți….”, „Gen..ieri era cu andi, azi cu ăsta, și tot așa,a mai făcut așa.”, „Îi schimba și ea ??ca pe șosete”,  au fost unele din comentariile prietenilor virtuali ai Roxanei Kiriță.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×