GALERIE FOTO. Ştii a cui este această fată frumoasă? Tatăl ei este un fost fotbalist celebru

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
16/12/2015, 18:59
GALERIE FOTO. Ştii a cui este această fată frumoasă? Tatăl ei este un fost fotbalist celebru GALERIE FOTO

Unul dintre cei mai îndrăgiţi fotbalişti din România se poate lăuda cu o fiică pe care o iubeşte la nebunie şi de care este foarte mândru.

Fiica lui Giani Kiriţă este o domnişoară extrem de simpatică, iar fostul fotbalist poate spune deja că este garda ei de corp, aşa cum a scris în glumă pe pagina lui de socializare, scrie spynews.ro.

Cei doi petrec foarte mult timp împreună, iar cine nu ştie despre cine este vorba, ar putea-o confunda uşo cu un fotomodel. Roxana este elevă într-un liceu bucureştean şi participă adesea alături de tatăl ei la evenimente mondene, unde iese mereu în evidenţă.

Giani Kiriţă şi fosta lui soţie, Daniela, de care a divorţat în 2007, au împreună doi copii, pe Roxana, de 15 ani şi pe Marco, de 12 ani. Fiecare va primi din partea tatălui lor câte 100 de euro, în loc de 2500. Fostul fotbalist a deschis procesul de reducere a pensiei alimentare încă din 2011. După doi ani, Daniela, fosta soţie a făcut contestaţie, iar procesul s-a încheiat abia acum. Kiriţă răsuflă uşurat pentru că a obţinut ce şi-a dorit.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×