Roxana Ionescu este însărcinată! Cine este tatăl copilului și cum arată acum Mama Natură

Raluca Ogaru    Claudiu Ilie   
în Imagini de ultima ora
24/04/2019, 11:01
Roxana Ionescu este însărcinată! Cine este tatăl copilului și cum arată acum Mama Natură GALERIE FOTO
Bucurie mare pentru ”Mama Natura”! Roxana Ionescu este insarcinata

”Mama Natură”, cum este cunoscută Roxana Ionescu, chiar va deveni mamă! Frumoasa blondină care a cam uitat de show-bizz în ultima perioadă este însărcinată și urmează să devină mamă de băiat peste numai câteva luni. Roxana Ionescu s-a mutat de ceva timp în Timișoara, la iubitul ei, Tinu Vidaicu.

Frumoasa Roxana Ionescu este gravidă și va deveni mamă peste câteva luni de zile

El este om de afaceri și deține mai multe cluburi în Timișoara, iar ea este superbă și acum îi va oferi un copil iubitului ei. În plus, în weekend, cei doi iubiți și-au sărbătorit zilele de naștere, așa că ce motiv mai bun pentru a da o super-petrecere să mai aștepte?

Cei doi și-au chemat prietenii din București și au încins o petrecere de zile mari. Printre cei care au fost invitaţi la mega cheful din weekend s-au aflat şi Ana Baniciu, Raluka, Speak şi Ştefania, Flick, Giulia Angelescu, dar şi foarte mulţi prieteni care sunt persoane cunoscute în cercurile mondene din Capitală. Singurul absent de la marea petrecere a fost Codin Maticiuc, care se află în America, acolo unde iubita lui a adus-o pe lume pe fetiţa actorului, Smaranda, la începutul acestei luni, scrie spynews.

Roxana Ionescu insarcinata
Roxana Ionescu si iubitul ei au dat o petrecere de pomina in club

Petrecere de pomină cu prietenii din Capitală

Tinu Vidaicu și Roxana Ionescu au făcut totul ca prietenii din Capitală să se simtă excelent și chiar le-a reușit. După petrecerea din weekend, Tinu Vidaicu a mai dat o masă, unde cu toții au putut discuta liniștiți, fără muzica de club care să le țipe în urechi.

La plecare, câțiva prieteni din București au izbucnit în lacrimi, deoarece weekend-ul s-a terminat și trebuie să plece înapoi în București, departe de Tinu Vidaicu și Roxana Ionescu, bunii lor prieteni. Unii ditre ei au sugerat chiar că ar trebui să se mute în Timișoara, pentru a forma din nou o gașcă mare!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×