Anca Serea, însărcinată pentru a șasea oară! Soția lui Adi Sînă are probleme cu sarcina

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Stiri mondene
22/04/2019, 09:48
Anca Serea, însărcinată pentru a șasea oară! Soția lui Adi Sînă are probleme cu sarcina GALERIE FOTO
Anca Serea este însărcinată pentru a șasea oară!

Anca Serea va deveni mămică pentru a șasea oară! Vedeta a anunțat în exclusivitate pentru Unica faptul că este din nou însărcinată. Iubirea dintre Anca și Adi Sînă este mare, așa că încă un copil care să le fie rodul dragostei de nemărginit își mai face loc în viața lor. Bruneta are 38 de ani și arată excepțional. Cele cinci sarcini precedente nu se văd deloc pe trupul bine sculptat și pe pielea tonifiată a acesteia. Ce a mărturisit despre cel de-al șaselea copil din familia lor?

Anca Serea va deveni mamă pentru a șasea oară!

Anca Serea a mărturisit că este din nou însărcinată. La cei 38 de ani, Anca se mândrește cu un corp senzațional, deși a purtat deja nu mai puțin de 5 sarcini. Vedeta are deja o sarcină avansată, de șase luni. „Mereu am spus că ne mai dorim un copilaș și iată că minunea s-a întâmplat; sarcina nu a fost programată, dar se pare că energia gândurilor noastre s-a concretizat undeva în octombrie anul trecut.

Primul trimestru de sarcină nu a fost unul prea prietenos, am avut stări specifice acestei perioade, cumulate și cu anemia mea, pe care o țin sub control, dar și cu o tensiune foarte mică“, a mărturisit Anca Sînă Serea pentru sursa citată.

Anca Serea este însărcinată pentru a șasea oară
Anca Serea este însărcinată pentru a șasea oară

„Nu am mai făcut deloc mișcare”

Anca Serea a recunoscut în trecut faptul că ea și soțul său, Adi Sînă, și-ar mai dori încă doi copii pentru a le întregi familia. Iată că, nu cu mult timp după declarațiile sale, aceasta a anunțat minunea. Din păcate, vedeta dintotdeauna s-a luptat cu o anemie severă, lucru care i-a pus puțin bețe în roate și pe parcursul sarcinilor.

„Nu am mai făcut deloc mișcare de la începutul anului, din cauza problemelor de sănătate. S-au mai remediat problemele mele, dar nu atât de mult încât să-mi permită să depun un efort. Merg la diverse proceduri, merg la masaj, dar la astea mergeam și înainte”, a declarat Anca Serea potrivit Viva!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×