Roxana Ionescu se mărită! Mama Natură face nuntă atipică!

Raluca Ogaru    Claudiu Ilie   
în Roxana Ionescu
27/09/2018, 11:36
Roxana Ionescu se mărită! Mama Natură face nuntă atipică! GALERIE FOTO
Roxana Ionescu se marita! Nunta ei va fi una iesita din comun!

Roxana Ionescu, cunoscută în showbiz drept ”Mama Natură”, se mărită! Relația ei zbuciumată, la începuturi, cu omul de afaceri timișorean Tinu Vidaicu se pare că a intrat pe un făgaș normal, iar cei doi au stabilit chiar și data nunții!

Frumoasa blondă a tot făcut naveta București-Timișoara în ultimii 5 ani, dar de când a primit inelul cu diamant se pare că s-a stabilit deja în casa iubitului ei din Timișoara.

Roxana Ionescu face nuntă fără sarmale

Mai mult, se pare ca cei doi au stabilit deja amanuntele cu privire la casatoria lor, iar anul cel mai potrivit pentru acest eveniment pare a fi anul 2019. Evident, evenimentul cu pricina va avea loc la Timisoara, orasul natal al lui Tinu Vidaicu.

Cei doi au stabilit nunta în mijlocul verii, în luna iulie, potrivit wowbiz.ro. Lista invitaților este una foarte lungă, plină de vedete autohtone. Sute de oameni vor participa la fericitul eveniment, având în vedere ca cei doi sunt amici cu nume grele din showbiz-ul românesc, printre care Delia și soțul ei, Răzvan, matinalii Răzvan și Dani, cântăreața Giulia sau Codin Maticiuc.

Citește și Daniel Buzdugan, fotografiat în timp ce o dezbrăca pe Roxana Ionescu şi o trăgea cu dinţii de…

Citește și TOP 40 – Vedetele din România cu cei mai frumoşi sâni naturali. Unele dintre ele sunt atât de mari, că nici nu te aşteptai să nu aibă silicoane

Cum Mama Natură este doar una, se pare că și evenimentul va fi unul unicat. Cei doi amorezi pregătesc o nuntă usor atipica, fără tradiționalele sarmale și alte bunătățuri regăsite pe la nunți. Evenimentul ar putea avea loc chiar într-unul dintre cele două cluburi de lux deținute de Tinu Vidaicu, iar petrecerea să fie o seară specială, de distracție, în care vedetele să fie mirele și mireasa.

Vestea se pare că a fost primită cu foarte mare bucurie de către soacra Roxanei Ionescu, care o consideră foarte potrivită pe vedetă pentru fiul ei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×