Roxana, fiica lui Geani Kiriță, o atacă pe Andreea Tonciu. De la ce a pornit scandalul

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
05/04/2020, 20:45
Roxana, fiica lui Geani Kiriță, o atacă pe Andreea Tonciu. De la ce a pornit scandalul
Roxana Kirită o atacă pe Andreea Tonciu sursă foto: facebook

Fiica lui Geani Kiriță, Roxana, a atacat-o pe Andreea Tonciu în mediul online, acuzând-o că îmbracă ținute copiate. Roxana i-a scris un mesaj ironic, însă nici Andreea nu a rămas datoare.

Andreea Tonciu, acuzată că prezintă copii ale unor vedete de la Hollywood

Andreea Tonciu, concurentă a emisiunii „Bravo, ai stil”, vrea să prezinte la fiecare gală ținute inedite, cât mai sofisticate, pentru a rămâne printre favoritele juriului. Și pentru că emisiunea s-a suspendat temporar, Tonciu distribuie fotografii în mediul virtual în care apare îmbrăcată în diferite rochii și combinații, purtate de-a lungul emisiunii.

Ultima postare, însă, a fost buclucașă. Roxana Kiriță a acuzat-o că alege ținute copii, purtate, acum mult timp, de vedetele de la Hollywood.

Andreea Tonciu
Andreea Tonciu, la Bravo, ai stil
sursă foto: instagram

Roxana: “Oamenii devin creativi de când cu statul ăsta în casă”

Poza Andreei a fost însoțită și de un mesaj: „Ce ziceți de această poză veche tare? Stați în casă”, a scris Tonciu pe Instagram. Cei care o urmăresc, au observat asemănarea dintre ținuta Andreei și cea purtată de o actriță, dar singura care a ironizat-o a fost Roxana Kiriță: “Oamenii devin creativi de când cu statul ăsta în casă…”. 

Replica Andreei a venit imediat:  ”Rochia aia nu avea mâneci și spatele era gol”. Numai că, discuția nu s-a oprit acolo, și fanii vedetei au vrut să afle adevărul. Ceea ce s-a și întâmplat.

”Rochia și styling-ul, o copie Khloe Kardashian”

Se pare că, ținuta purtată de Andreea Tonciu la gala cu pricina este o copie a rochiei purtată de Khloe Kardashian, la petrecerea aniversară a mamei sale. ”Rochia și styling-ul sunt o copie Khloe Kardashian, purtată la petrerecea marele Gatsby (deziua mamei ei)”, a comentat unul dintre fani. Altul a găsit asemănarea cu ținuta Rihannei.

”Dar și Khloe atunci a spus că s-a inspirat din ținuta Rihannei din 2014. Atunci Rihanna a avut capă, iar Andreea Tonciu acum un blazer. Unde e originalitatea?”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×