Emisiunea Bravo, ai stil! mai puține ediții din cauza coronavirusului. Telespectatorii pot viziona în schimb filme

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
18/03/2020, 14:27
Emisiunea Bravo, ai stil! mai puține ediții din cauza coronavirusului. Telespectatorii pot viziona în schimb filme
„Bravo, ai stil! Celebrities!”, o singură ediție din cauza pandemiei COVID-19. Sursa foto: Instagram.com

Show-ul de modă „Bravo, ai stil! Celebrities!”, difuzat la Kanal D va suferi câteva modificări având în vedere pandemia de coronavirus. Emisiunea prezentată de frumoasa Ilinca Vandici va avea mai puțini ediții și va apărea pe sticlă doar o dată pe săptămână.

„Bravo, ai stil! Celebrities!”, o singură ediție din cauza pandemiei COVID-19

Kanal D ia primele măsuri de prevenție în contextul pandemiei de coronavirus. Postul de televiziune a anunțat că grila sa de programe va suferi câteva modificări pentru a-și proteja angajații de virusul care circulă prin lume. Prima modificare va avea loc asupra emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities!”

Show-ul prezentat de Ilinca Vandici va fi difuzat pe micile ecrane o singură dată, începând de săptămâna aceasta. Așadar, fanii emisiunii de stil își pot urmări concurentele preferate în ziua de miercuri, de la ora 22:00, în loc de patru seri așa cum au fost obișnuiți până acum.

„Pentru alte tendințe, urmărește Bravo, ai stil! De săptămâna aceasta, în fiecare miercuri de la 22.00. Stai acasă? Bravo, ai stil!”, este mesajul care apare pe pagina de Instagram a emisiunii.

Ce alte modificări mai aduce postul TV la grila de programe

CEO Kanal D Ugur Yesil a transmis că în locurile rămase libere vor fi difuzate filme, dar și reluări ale altor emisiuni. Joia se vor difuza filme românești, în timp ce vineri vor fi programate redifuzări din show-ul „Vulturii de noapte” prezentat de Victor Slav, Giani Kiriță și Cătălin Cazacu.

De asemenea, Kanal D va difuza de acum înainte principalele jurnale de știri la ora 12:00 și la ora 19:00 în timpul  săptămânii, în timp ce jurnalul de seară prezentat în weekend se va vedea pe post de la ora 18:00.

Traversam un context în care este nevoie, în toate aspectele activităților noastre, de informare corectă, echilibru și umanitate. Prin acțiuni responsabile și respectând recomandările autorităților, vom trece cu bine peste această perioadă dificilă.

Vom spriji prin informații la zi, din surse oficiale, fără exagerări, toate eforturile care se fac deja pentru depășirea acestei situații sensibile”, a spus Ugur Yesil, relatează paginademedia.ro

Kanal D se alătură așadar posturilor de televiziune și publicațiilor care au luat măsuri pentru prevenirea răspândirii coronavirusului.

Printre instituțiile media care lucrează de acasă sau și-au schimbat grila de programe se numără Digi24, Adevărul și Click, Antena 1 și Antena 3, Ringier, Digi24 și Digi FM sau posturile de radio Rock, Kiss, Magic FM.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×