Răzvan și Dani vor avea concurență serioasă! Kanal D pregătește un matinal cu Mihai Mitoșeru și Cătălin Cazacu

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
02/03/2020, 14:04
Răzvan și Dani vor avea concurență serioasă! Kanal D pregătește un matinal cu Mihai Mitoșeru și Cătălin Cazacu
Mihai Mitoșeru revine la Kanal D. Va face echipă cu Cătălin Cazacu pentru noul matinal al postului,. Sursa foto: kanald.ro

Având în vedere succesul răsunător pe care „Neatza cu Răzvan și Dani”, matinalul Antenei 1, îl înregistrează de ani buni, Kanal D ia foarte serios în calcul să exploateze la rândul său acest tronson orar. Așa se face că mai-marii postului din trustul Dogan au demarat deja negocierile cu unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori TV, iar acesta pare tentat de o revenire pe micul ecran.

Kanal D pregătește un matinal cu Mitoșeru și Cazacu

Știm că v-am făcut deja curioși, așa că nu vă mai ținem în suspans și vă spunem că este vorba despre nimeni-altul decât Mihai Mitoșeru, cel care a adus în casele telespectatorilor emisiuni precum „Super Bingo Metropolis”, dar și „Se strigă darul”, unde a făcut echipă cu Andreea Mantea. Potrivit cancan.ro, pentru producția care își propune să pună capăt supremației rivalilor din Intact, simpaticul prezentator îl va avea alături pe Cătălin Cazacu, cunoscut publicului larg atât pentru participarea la „Exatlon”, cât și pentru show-urile pe care le-a realizat, „ Cash Taxi” și „Vulturi de noapte”.

Mai mult decât atât, pentru ca succesul să fie garantat, cei doi vor face parte și din echipa de producție, iar Kanal D se va ocupa doar de difuzarea propriu-zisă. Sursa citată notează că negocierile sunt pe cale să se concretizeze, astfel că matinalul prezentat de Răzvan Simion și Dani Oțil va avea concurență cât se poate de serioasă la primele ore ale dimineții.

Mihai Mitoșeru a divorțat în urmă cu câteva luni

Dacă pe plan profesional are suficiente motive de bucurie, când vine vorba despre viața sentimentală, putem spune că veștile nu sunt printre cele mai bune. Asta pentru că primăvara l-a prins pe Mihai Mitoșeru fără soție, după divorțul de Naomi, femeia care i-a fost alături vreme de peste 13 ani.

Am avut bunul simț să ascund elegant situația, dar a trecut prea mult timp și nu mai pot să fac pe prostul! După o relație de 13 ani, am hotărât ca, săptămâna viitoare, să mergem la notar și să divorțăm!

Nu ne mai înțelegeam, nu mai mergea, ne doream lucruri diferite (eu voiam familie și copii, ea intrase în criza femeii de 32 de ani și și-a pus silicoane), și de trei luni a plecat la mama ei.

Știu că ne iubim (e greu să treacă după atâția ani), dar e mai bine așa! Îi mulțumesc pentru toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreună (și au fost multe în 13 ani!) și vreau să fie fericită toată viața (chiar și fără mine), dar îmi doresc același lucru și pentru mine?”, s-a destăinuit îndrăgitul prezentatot TV, într-un interviu acordat recent.

Cât despre Cătălin Cazacu, cel care îi va fi alături la „cârma” noii emisiuni, acesta este în culmea fericirii, mai ales de când în familia sa și-a făcut apariția un nou membru. Este vorba despre Andrei, micuțul pe care tăticul, mândru nevoie mare, îl aduce la evenimente de fiecare când are ocazia, cu gândul ca acesta să se obișnuiască din timp cu lumea din care face parte părintele său.

Eu sunt fericit ori de câte ori petrecem timpul împreună. Sunt foarte mândru de fiul meu și am încredere în instinctele lui. Andrei a fost cu mine la Gală să vadă dacă i-ar plăcea să facă box. I-a plăcut, dar, după ce a văzut că e un sport dur, nu mai e așa convins că dorește să-l practice.

Eu aș vrea să-l văd în ring, dar el își dorește mai mult să fie la volan. Indiferent ce va alege să facă în viață, eu voi fi lângă el, și-i voi oferi tot sprijinul de care va avea nevoie. Eu pe Andrei nu l-am văzut plângând niciodată, e genul de copil care, dacă se lovește, se enervează, nu plânge.

E murdar și zdrelit în genunchi seara, când intră în casă, la fel cum eram și eu la vârsta lui. Are o copilărie pe model vechi, așa cum ar trebui să aibă toți copiii; învață experimentând”, a dezvăluit Cătălin Cazacu.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×