Cine i-a luat locul Andreei Mantea la emisiunea „Se strigă darul”! Este o adevărată apariţie!

Filon Stan   
in Galerie foto
25/03/2018, 18:29
Cine i-a luat locul Andreei Mantea la emisiunea „Se strigă darul”! Este o adevărată apariţie! GALERIE FOTO

Tânăra sexy care îi va lua locul Andreei Mantea la emisiunea „Se strigă darul” de la Kanal D se numeşte Dianna Rotaru. Ea va forma un cuplu pe sticlă cu Mihai Mitoşeru. „Sunt fericită să fac parte din această emisiune, alături de Mihai Mitoşeru. Cred că emisiunea mi se potriveşte mănuşă, iubesc oamenii, mă onorează să mă aflu alături de ei în acele momente extrem de importante şi de frumoase din viaţă lor, ador să descopăr tradiţii şi obiceiuri. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Vom veni cu bucurie la nunţile celor care ne scriu pentru că ne dorim să fim alături de ei! Începe castingul”, spune noua prezentatoare a emisiunii. Dianna Rotaru este o cunoscută cântăreaţă şi actriţă din Republica Moldova, pe care telespectatorii din România au avut ocazia să o admire că invitată în foarte multe show-uri autohtone.

Noua prezentatoare de la „Se strigă darul” este cântăreaţă

Noua prezentatoare a debutat în mediul artistic din România ca solistă în trupa Provincialii, cu albumul „Chitară Maiţa”. A lansat până în prezent patru albume muzicale, a jucat în filmul „Culorile”, precum şi în numeroase spectacole la Teatrul Luceafărul, din Chişinău. Dianna nu este străină nici de lumea mass-media. Ea a prezentat emisiuni de radio şi televiziune şi a fost gazdă pentru două ediţii Eurovision desfăşurate în Chişinău.

Ştirea MOMENTULUI

Zilele Bucureștiului 2018! În Piața Constituției îi veți găsi pe Rod Stewart și Gheorghe Zamfir

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.