Cine i-a luat locul Andreei Mantea la emisiunea „Se strigă darul”! Este o adevărată apariţie!

Filon Stan   
în Galerie foto
25/03/2018, 18:29
Cine i-a luat locul Andreei Mantea la emisiunea „Se strigă darul”! Este o adevărată apariţie! GALERIE FOTO

Tânăra sexy care îi va lua locul Andreei Mantea la emisiunea „Se strigă darul” de la Kanal D se numeşte Dianna Rotaru. Ea va forma un cuplu pe sticlă cu Mihai Mitoşeru. „Sunt fericită să fac parte din această emisiune, alături de Mihai Mitoşeru. Cred că emisiunea mi se potriveşte mănuşă, iubesc oamenii, mă onorează să mă aflu alături de ei în acele momente extrem de importante şi de frumoase din viaţă lor, ador să descopăr tradiţii şi obiceiuri. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Vom veni cu bucurie la nunţile celor care ne scriu pentru că ne dorim să fim alături de ei! Începe castingul”, spune noua prezentatoare a emisiunii. Dianna Rotaru este o cunoscută cântăreaţă şi actriţă din Republica Moldova, pe care telespectatorii din România au avut ocazia să o admire că invitată în foarte multe show-uri autohtone.

Noua prezentatoare de la „Se strigă darul” este cântăreaţă

Noua prezentatoare a debutat în mediul artistic din România ca solistă în trupa Provincialii, cu albumul „Chitară Maiţa”. A lansat până în prezent patru albume muzicale, a jucat în filmul „Culorile”, precum şi în numeroase spectacole la Teatrul Luceafărul, din Chişinău. Dianna nu este străină nici de lumea mass-media. Ea a prezentat emisiuni de radio şi televiziune şi a fost gazdă pentru două ediţii Eurovision desfăşurate în Chişinău.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×