Andreea Tonciu, criticată de admiratori după ce și-a trucat o poză de la Bravo, ai stil. „Eşti frumoasă, dar prea mult Photoshop”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
02/02/2020, 15:22
Andreea Tonciu, criticată de admiratori după ce și-a trucat o poză de la Bravo, ai stil. „Eşti frumoasă, dar prea mult Photoshop”
Andreea Tonciu a trucat o fotografie cu ea. Sursa foto: click.ro

Andreea Tonciu este concurentă în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil”, unde alături de alte vedete din România se bate pentru câştigarea merelui premiu. Vedeta a publicat o poză trucată pe internet în care apare mult mai slabă, fapt observat şi criticat de fani.

Andreea Tonciu şi-a trucat o poză de la Bravo, ai stil

Andreea Tonciu şi-a arătat temperamentul vulcanic şi în cadrul emisiunii Bravo, ai stil!. Încă de la primele episoade ale emisiuniii, fire certăreaţă, Andreea Tonciu a avut mai multe schimburi acide de replici cu Maria Iloiu, fostă ispită la emisiunea Insula Iubirii.

Andreea Tonciu a reuşit să îi supere chiar şi pe fanii ei, postând pe reţeaua de socializare poze trucate în photoshop. Admiratprii Andreei au fost de părere că vedeta a cam exagerat cu editarea.

Andreea Tonciu a fost criticată de fani pentru pozele retuşate

Andreea Tonciu a publicat pe internet o fotografie din platoul emisiunii în care concurează, motivull fibd ca aceştia să îi poată vedea ţinuta pentru concurs. Fanii au observat ţinuta, dar au observat şi faptul că bruneta a apelat la photoshop pentru a părea mai slabă.

Admiratorii poate ar fi trecut cu vederea modificările pozei, dar la scurt timp după postarea Andreei Tonciu, pe contul oficial de Instagram a emisiunii a fost postată aceiaşi poză, dar nemodificată.

Astfel, cu cele două fotografii în faţă se poate vedea că Andreea Tonciu a intervenit la nivelul picioarelor pe care le-a făcut mai suple şi mai lungi. De asemenea, poza a fost trucată şi la nivelul taliei, Andreea exagerând cu editarea foto şi făcându-şi o talie mult mai subţire.

Andreea Tonciu nu a uitat nici de chipul său. Şi l-a făcut mult mai suplu şi mai conturat. Admiratorii vedetei au scris în număr mare şi au făcut-o cu ou şi cu oţet.

„Transparență în mediul online. Ești frumoasă, dar prea mult Photoshop. Dar de ce îți editezi în halul ăsta pozele? Doar pentru niște like-uri? O femeie este frumoasă așa cum este ea. Și dacă ai avea 150 kg, asta e, aia ești tu”, sunt doar câteva din comentariile critice ale admiratorilor Andreei Tonciu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×