A născut 5 copii în şase ani şi arată aşa. Femeile o acuză că pozele ei sunt trucate! GALERIE FOTO

Filon Stan   
în Galerie foto
29/09/2017, 00:00
A născut 5 copii în şase ani şi arată aşa. Femeile o acuză că pozele ei sunt trucate! GALERIE FOTO GALERIE FOTO

A născut 5 copii în şase ani, dar arată ca la 15 ani! O femeie dă peste cap toate teoriile privind starea post natală. Postează poze pe Internet care le fac pe celelalte mămici să o invidieze grav!

Simone Gateley este instructor de fitness şi blogger. După ce a devenit faimoasă cu fotografiile pe care le postează pe Instagram, tânăra s-a lovit de un val de critici din partea altor mame. Femeia în vârstă de 35 de ani are cinci copii sub 10 ani, cel mai mic dintre ei având 3 ani.

CLICK PE GALERIA FOTO SUS PENTRU IMAGINI Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Tânăra care îşi împarte timpul între sală şi copiii săi, patru fete şi un baieţel, are un corp de adolescentă, super lucrat şi fără pic de celulită. Felul în care arată i-a adus invidia multor alte mame. „Este imposibil să fi născut de 5 ori în 6 ani să arăţi aţa!”, i-au scris doamnele pe Instagram, unde este urmarită de 40 de mii de persoane.

Sunt la fel ca celelalte mame!„, se apără femeia care spune că nu s-a abătut niciodata de la regimul de viaţă sănătos. Simone a dezvăluit că după fiecare sarcina şi-a recăpătat silueta în decurs de maximum 3 luni, mâncând sănătos şi făcând exerciţii fizice.

Simone afirmă că impresionantul regim fizic şi de fitness nu-i stăpâneşte viaţa şi doreşte să arate altor mame că nu există nici o scuză pentru a nu pierde grăsimea care rămâne după sarcină. Soţul ei, profesorul Paul Gately, în vârstă de 45 de ani şi copiii lor, Minnie, doi ani, India, cinci ani, Blossom, şase ani, Chester, şapte ani şi Summer, nouă ani, fac sport împreună. Cei doi părinţi îşi încurajează copiii să meragă cât mai mult pe jos.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×