Roxana Ciuhulescu, cununie religioasă cu Silviu Bulugioiu

Ana Chivu   
în Stiri mondene
08/10/2018, 12:28
Roxana Ciuhulescu,  cununie religioasă cu Silviu Bulugioiu GALERIE FOTO

Roxana Ciuhulescu a fost la altar pentru a doua oară, aceasta a îmbrăcat rochia de mireasă pentru Silviu Bulugioiu, cel care i-a oferit deja un fiu. Numărul persoanelor publice care au participat la fericitul eveniment a fost impresionant. Fiul celoi doi proaspeți căsătoriți s-a bucurat în aceeași zi de taina botezului, așa că bucuria familiei a fost înmulțită cu doi.

Cununia religioasă a avut loc în decursul zilei de duminică, 7 octombrie, după ce în urmă cu doar o lună de zile au devenit oficial soț și soție în fața ofițerului stării civile.

Roxana Ciuhulescu, mireasă pentru a doua oară

Cunoscuta Roxana Ciuhulescu s-a cununat religios ieri, 7 octombrie cu tatăl celui de-al doilea copil, Silviu Bulugioiu.

Roxana Ciuhulescu, cununie religioasă
Roxana Ciuhulescu, cununie religioasă

Vedeta era însărciată cu fiul acestuia, Cezar Ioan pe 7 septembrie la starea civilă. Proaspeții însurăței au decis ca evenimentul să fie la dublu, pentru că fiul celor doi a fost creștinat în aceeași zi. Pentru clipa fericită din vița ei, Roxana Ciuhulescu a ales să poarte o rochie albă, lungă, și pe un umăr, renunțând la veșnicul voal de pe cap.

Roxana Ciuhulescu, mireasă pentru a doua oară
Roxana Ciuhulescu, mireasă pentru a doua oară

„E greu de gestionat faptul că Roxana este persoană publică şi eu încerc pe cât posibil să nu fiu. Datorită dragostei pe care i-o port încerc să mă obişnuiesc cu asta. Le mulţumim celor care ne-au adus împreună, pentru că am avut şansa să ne cunoaştem”,a declarat Roxana înainte de nuntă.

Cununia religioasă a Roxanei Ciuhulescu
Cununia religioasă a Roxanei Ciuhulescu

Micuțul ei și al lui Silviu Bulugioiu a atras privirile tuturor din încăpere datorită potrivirii lui cu costumul tatălui său. După terminarea creștinării lui Cezar Ioan, toți invitații au plecat spre petrecerea de la restaurant.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×