Roxana Ciuhulescu, cununie religioasă cu Silviu Bulugioiu

Ana Chivu   
în Stiri mondene
08/10/2018, 12:28
Roxana Ciuhulescu,  cununie religioasă cu Silviu Bulugioiu GALERIE FOTO

Roxana Ciuhulescu a fost la altar pentru a doua oară, aceasta a îmbrăcat rochia de mireasă pentru Silviu Bulugioiu, cel care i-a oferit deja un fiu. Numărul persoanelor publice care au participat la fericitul eveniment a fost impresionant. Fiul celoi doi proaspeți căsătoriți s-a bucurat în aceeași zi de taina botezului, așa că bucuria familiei a fost înmulțită cu doi.

Cununia religioasă a avut loc în decursul zilei de duminică, 7 octombrie, după ce în urmă cu doar o lună de zile au devenit oficial soț și soție în fața ofițerului stării civile.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Roxana Ciuhulescu, mireasă pentru a doua oară

Cunoscuta Roxana Ciuhulescu s-a cununat religios ieri, 7 octombrie cu tatăl celui de-al doilea copil, Silviu Bulugioiu.

Roxana Ciuhulescu, cununie religioasă
Roxana Ciuhulescu, cununie religioasă

Vedeta era însărciată cu fiul acestuia, Cezar Ioan pe 7 septembrie la starea civilă. Proaspeții însurăței au decis ca evenimentul să fie la dublu, pentru că fiul celor doi a fost creștinat în aceeași zi. Pentru clipa fericită din vița ei, Roxana Ciuhulescu a ales să poarte o rochie albă, lungă, și pe un umăr, renunțând la veșnicul voal de pe cap.

Roxana Ciuhulescu, mireasă pentru a doua oară
Roxana Ciuhulescu, mireasă pentru a doua oară

„E greu de gestionat faptul că Roxana este persoană publică şi eu încerc pe cât posibil să nu fiu. Datorită dragostei pe care i-o port încerc să mă obişnuiesc cu asta. Le mulţumim celor care ne-au adus împreună, pentru că am avut şansa să ne cunoaştem”,a declarat Roxana înainte de nuntă.

Cununia religioasă a Roxanei Ciuhulescu
Cununia religioasă a Roxanei Ciuhulescu

Micuțul ei și al lui Silviu Bulugioiu a atras privirile tuturor din încăpere datorită potrivirii lui cu costumul tatălui său. După terminarea creștinării lui Cezar Ioan, toți invitații au plecat spre petrecerea de la restaurant.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×