Roxana Ciuhulescu a născut! Dublu motiv de sărbătoare!

Claudiu Ilie   
în Poze haioase
12/07/2018, 14:45
Roxana Ciuhulescu a născut! Dublu motiv de sărbătoare! GALERIE FOTO
Roxana Ciuhulescu a născut

Vedeta de televiziune Roxana Ciuhulescu a devenit mămică pentru a doua oară. Fiul ei s-a născut pe data de 12 iulie, când în familia vedetei era deja în sărbătoare! Soțul Roxanei Ciuhulescu, tatăl micuțului, este născut pe aceeași dată! VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

La mai puțin de patru luni de când a devenit soția lui Silviu Bulugioiu, Roxana Ciuhulescu i-a dăruit astăzi primul copil. Ei au ajuns la spital cu două ore înainte de operația de cezariană, iar emoțiile pe care le aveau în suflet se vedeau și la exterior. Vedeta a intrat în sala de nașteri la ora 09:00, potrivit mărturisirilor făcute într-un interviu acordat înainte să intre în clinica medicală. Bebelușul va primi numele Cezar Ioan.

Citește și Drama neștiută a Mihaelei Rădulescu. Vedeta a vorbit fără perdea! 

Citește și Imaginile pe care Gabriela Cristea le vrea șterse! Vedeta, goală pușcă! Roxana Ciuhulescu a născut cel de-al doilea copil! 

“Ne-am început ziua frumos, s-au oprit ploile când trebuie să apară Cezar. Este o zi cu mare încărcătură emoțională. Poţi să ai şi cinci copii, emoţiile sunt diferite. Teoretic prin cezariană aş vrea, dar dacă până acum nu au apărut contracţii. Împreună cu medicul am hotărât că este mai bine să fac cezariană, mai ales că mai am o cezariană şi are peste 4 kilograme. (…). Nu am intrat în travaliu, nu am contracții, deci va fi cezariană. Să-i dea Dumnezeu noroc.

La 9 începe operaţia. Nimic în viaţă nu este întâmplător. Când am rămas însărcinată şi am făcut calculul m-am rugat de el să stea cuminte ca să fie un cadou frumos pentru tatăl lui şi sper să fie la fel de inimos ca tatăl lui (…). Am dormit vreo 2-3 ore (n.r.: azi-noapte). (…)”, a mărturisit vedeta înainte să intre în sala de operații, în cadrul unui interviu oferit la “Star Matinal”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×