Imaginile pe care Gabriela Cristea le vrea șterse! Vedeta, goală pușcă!

Claudiu Ilie  
înGabriela Cristea
02/08/2018, 09:55
Imaginile pe care Gabriela Cristea le vrea șterse! Vedeta, goală pușcă!GALERIE FOTO
Gabriela Cristea goala

O vedem în fiecare seară la TV, fanii ei visează la formele ei pline de curbe periculoase, chiar dacă a devenit mamă și este o femeie măritată. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Vorbim despre Gabriela Cristea, care este o vedetă de televiziune în adevăratul sens al cuvântului. Mulți au uitat, însă că Gabriela Cristea și-a dezvăluit toate decretele, în urmă cu ani buni, în celebra revistă pentru bărbați Playboy.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Gabriela Cristea goală pușcă

Gabriela Cristea a debutat în televiziune în anul 1994, iar patru ani mai târziu a acceptat să pozeze goală, pentru că avea nevoie de bani, spunea mama ei adoptivă, Paula Crăciunescu. ”Au venit colegii la mine şi mi-au zis: «Tu vezi ce face fata ta? A pozat goala. Le-am spus atunci tuturor ca este treaba ei ce face şi nu trebuie sa intereseze pe nimeni de ce a făcut asta. Nimeni, nu ştia, de fapt, că ea nu avea bani”, declara Paula Crăciunescu.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×