Roxana Ciuhulescu va naște de ziua soțului său

Maria Cristina  
înStiri mondene
06/06/2018, 18:34
Roxana Ciuhulescu va naște de ziua soțului săuGALERIE FOTO

Roxana Ciuhulescu va naște de ziua soțului său. Vedeta va aduce pe lume al doilea copil într-o zi extrem de specială. aceasta este mega-fericită. Roxana va aduce pe lume un băiețel chiar de ziua soțului ei.

”Eu fusesem la clinica de fertilizare în vitro să le încurajez pe femeile care vor să rămână însărcinate, iar după o săptămână, îi spuneam doctoriței că vreau să reîncepem tratamentele de fertilizare, iar după am aflat că mi-a ieșit pozitiv testul de sarcină. Voi naște de ziua soțului meu, prin cezariană, pe 12 iulie, să sperăm că ne și iese și nu vrea să iasă mai devreme”, a mărturisit Roxana Ciuhulescu în cadrul unei emisiuni TV.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Ana își dorește o surioară

”Ana și-a dorit o soră și în fiecare zi mă întreabă dacă este fetiță. I-am spun că dacă vrea ea, o să îl îmbrăcăm în rochiță și îi facem codițe. Este foarte emoționată, vrea să se nască mai repede.”, a mai adăugat Roxana.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×