Rona Hartner, vești bune de la Paris! Artista și-a bucurat fanii după gravele probleme de sănătate: “Dumnezeu este cu mine”

Bogdan Solomon    Catalin Nae   
în Stiri mondene
24/05/2019, 17:59
Rona Hartner, vești bune de la Paris! Artista și-a bucurat fanii după gravele probleme de sănătate: “Dumnezeu este cu mine”
Rona Hartner dă detalii despre starea sa de sănătate. Sursa foto: kfetele

Rona Hartner are parte de vești bune după momentele delicate prin care a trecut în ultimele luni. Starea sa de sănătate se ameliorează pe zi ce trece, iar îndrăgita actriță a ținut să le împărtășească și fanilor săi noutățile.

Mesajul transmis de Rona Hartner

În urma zvonurilor apărute recent, conform cărora boala i s-ar fi agravat, cunoscuta actriță și interpretă de muzică de petrecere și-a liniștit fanii, venind totodată cu vești foarte bune în privința stării sale de sănătate.

Simt nevoia de a preciza.
Am avut un cancer de colon localizat operat cu brio de domnul profesor Mircea Beuran
Și preventiv fac 12 ședințe de citostatice  ca să nu mai revină niciodată. Marcării tumorali îi fac din 10 in 10 zile și demonstrează că nu mai am nicio tumoare în corp. Singura dificultate este că acum fiecare persoană suportă mai mult sau mai puțin bine citostaticele. Eu am o săptămână în care sunt slăbită și una în care zbârnaăi, așa cum mă știți voi. De data asta din lipsă de mișcare și alte cauze legate de o alergie la unul din compozanții citostaticelor, am avut o réactie neplăcută.141 puls si embolie pulmonară și febră. E clar că acel compozant oxaliplatină va fi scos, că nu este esențial pentru tratament. Și deci voi tolera și mai bine tratamentul preventiv” , este mesajul transmis de Rona Hartner, pe pagina sa de Facebook.

Rona hartner se simte mai bine. Sursa foto:kfetele
Rona Hartner se simte mai bine. Sursa foto:kfetele

Când va reveni pe scenă

Totodată, Rona Hartner le-a dezvăluit fanilor săi că în cel mai scurt timp va fi pregătită să urce din nou pe scenă, pentru a-și onora concertele pe care le-a programat. Îndrăgita artistă așteaptă cu nerăbdare revederea cu publicul său.

Peste 2 săptămâni pot să iau avionul iarăși. Și să imi onorez concertele semnate deja. Pe 8 iunie la Sibiu, pe 25 iulie la Brașov, la târgul de carte și lansarea discului cu Libris. Și diverse alte evenimente private. Deci veștile sunt bune, cu ajutorul vostru si al rugăciunilor voastre. Merg mai ușor cu credință mai departe.Am avut o mare providență divina!!!! Aleluia! Fiindcă am descoperit boala la un stadiu operabil, HOPAAAAA! Fiindcă am ajuns pe mâinile celui mai mare chirug din Europa, Mircea Beuran și peste 9 zile eram la platoul de filmare la #SCENAMISTERELOR. Fiindcă am cea mai lejeră chimioterapie din lume. Fiindcă Dumnezeu este cu mine” , a mai scris Rona Hartner.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×