Rona Hartner, anunț terifiant din Paris: ”Mulți m-au îngropat deja”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
24/05/2019, 12:58
Rona Hartner, anunț terifiant din Paris: ”Mulți m-au îngropat deja” GALERIE FOTO
Actrița și cântăreața, Rona Hartner, nu va cânta la concerul de la Sala Palatului, din 25 mai Sursa foto: Facebook.com

Actrița și cântăreața, Rona Hartner, se află în continuare internată în spital, la Paris, după ce a fost diagnosticată cu cancer la colon în urmă cu câteva luni și acum face citostatice. Din păcate, starea actriței s-a înrăutățit și a făcut embolie pulmonară.

Rona Hartner nu revine în țară pentru a-și onora concertele

Cântăreața, Rona Hartner, este internată la un spital din Paris, Franța unde face citostatice după ce medicii i-au depistat cancer la colon. După ce i-a fost extirpată tumoarea, actrița a plecat la Paris să facă citostatice. Din păcate, starea de sănătate a cântăreței nu este una foarte bună. În urma tratamentului cu citostatice, au apărut complicații și unele reacții adverse.

„Sunt foarte ascultătoare. Îmi pare rău că facem emisiuni virtual că vreau să vin mereu în România. Foarte mulţi oameni din presă m-au îngropat deja, nu este cazul. Tratamentul mi-a afectat vasele de sânge şi de asta am făcut embolie pulmonară. Era pericol să mor în avion, dacă aş fi venit în România. Cu un tratament special în două săptămâni se va rezolva problema. Nu este grav. Lumea când aude se sperie, dar la mine este vorba doar de un singur vas de sânge şi mi s-a sugerat ca două săpămâni să nu iau aionul. La celelalte concerte din România voi cânta. O să văd cu ce vin”, a  spus artista în cadrul emisiunii ”Răi Da Buni”, de la Antena Stars. Din păcate, cântăreața nu va ajunge la concertul din 25 mai, de la Sala Palatului.

Medicii au asigurat-o pe artistă că, dacă urmează tratamentul timp de două săptămâni va putea pleca acasă. În momentul de față, Rona este internată în spitalul din Paris după ce un vas de sânge de la inimă i-a fost afectat în urma emboliei pulmonare. Rona a oferit informații despre starea sa de sănătate într-un video, postat pe pagina personală de Facebook.

Rona Hartner este în cotinuare internată în spital, la Paris
Cântăreața, Rona Hartner, a suferit o embolie pulmonară și nu poate reveni acasă
Sursa foto: Facebook.com

Artista le cere fanilor să se roage pentru ea

„Iarăşi vă sun să vă rog să vă rugaţi pentru mine. Fac chimioterapia şi am nişte reacţii un pic adverse. Am făcut puls 141 şi temperatură şi nu prea e bine. Trebuia să stau o zi la spital şi până la urmă stau şi astăzi şi sper să nu mă ţină prea mult, ca să pot să ajung pe 25 mai la Sala Palatului. Am concert cu Daniel Trifu şi aş vrea să fiu prezentă. Aşa că, de la o zi la alta, nu ştim ce se întâmplă cu boala asta. Vă rog să vă rugaţi pentru mine.”, a declarat cântăreața în urmă cu câteva zile.

,,Este o încercare, iarăşi… E clar… chimioterapia nu e uşoară şi cred că am avut o reacţie specială, aşa că sunt la spital în Franţa. Rugaţi-vă pentru mine. Am multe evenimente, dar să văd cum o scot la capăt. Mulţumesc mult, ştiu că atunci când v-aţi rugat pentru mine mi-a mers foarte bine. Şi am să vă rog să vă rugaţi în continuare. O să încerc să mă odihnesc, dar nu este uşor să faci chimioterapia. E mai obositor decât ce am crezut eu la început, dar trebuie făcută. Domnul doctor mi-a spus că trebuie să fiu o luptătoare şi un soldar. Încerc, dar e cam greu”, a încheiat artista.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×