Ce face Rona Hartner, de Constantin și Elena: ,,Sunt la o biserică din Paris”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
21/05/2019, 09:47
Ce face Rona Hartner, de Constantin și Elena: ,,Sunt la o biserică din Paris” GALERIE FOTO
Cântăreața și actrița, Rona Hartner, se roagă la o biserică din Paris pentru sănătate după ce a fost diagnosticată cu cancer Sursa foto: Hepta.ro Sursa foto

Cântăreața și actrița, Rona Hartner (45 de ani) a plecat zilele acestea în Franța, unde face citostatice, pentru a-și trata cancerul la colon de care suferă. Artista a mers să se roage la o biserică din Paris și le-a transmis fanilor un mesaj, pe pagina personală de socializare.

Rona Hartner, luptă cu o boală grea, cancer la colon

Actrița Rona Hartner, a descoperit o tumoare la colon și a fost operată de urgență, la Spitalul Floreasca din București, în luna februarie a acestui an. Vedeta a ținut să precizeze că a fost vorba de cancer, din păcate în faza a treia. Ulterior, în luna aprilie, actrița a ajuns din nou pe mâna medicilor. De data aceasta, în Franța unde a început tratamentul cu citostatice, tratament preventiv care va dura 6 luni.

,,Bună ziua, tuturor! Sunt în Paris, sunt la o biserică românească, greco-catolică, care a făcut într-un stil aşa, un loc pentru Fecioara Maria. Este parohia greco-catolică română Sfântul Gheorghe din Paris, un loc care de 70 de ani primeşte credincioşii, greco-catolicii români, şi nu numai, care pe timpul persecuţiei veneau să se reculeagă, să fie un semn al prezenţei româneşti în capitala Franţei”, a scris Rona Hartner.

 „Mi s-a detectat din cauza unei ocluzii intestinale un cancer pe colon, care era pitit foarte bine. Domnul doctor nu a ezitat și a tăiat acea stenoză, cancer, în fine, a trimis-o la analizat și am primit veștile după trei săptămâni și era într-adevăr cancer, era malignă. Am plecat la un oncolog în Franța. Oncologul mi-a spus că nu mai e nicio zi de așteptat  că trebuie  să fac citostatice de prevenție timp de șase luni. De fapt, lângă această tumoare cancerigenă, mai erau încă cinci. Cele cinci ganglioanele care erau exterioare tumorei inițiale pompau celule maligne în tot corpul. Eu credeam că sunt în faza 1 sau 2, dar sunt deja în faza trei a cancerului.”, a ținut să precizeze actrița în urmă cu o lună, după ce a fost supusă unei intervenții chirurgicale.

Cântăreața și actrița, Rona Hartner, se roagă la o biserică din Paris pentru sănătate
Actrița Rona Hartner suferă de cancer la colon și face citostatice la Paris
Sursa foto: Hepta.ro

Actrița este în continuare cu zâmbetul pe buze și se roagă Domnului pentru sănătate

,,Nu mai am de așteptat nicio secundă. Luni voi fi operată din nou ca să-mi pună un cateter sub piele să încep foarte repede primele ședințe de citostatice. (…). Nu mi-e frică de citostatice, le fac din două în două săptămâni. (…)Acum ca să nu recidiveze următorii cinci ani și să nu se instaleze metastază în trebuie să fac această chimioterapie preventivă, pentru ca toate celulele canceroase să fie radicate. E cea mai simplă chimioterapie, fără efecte averse. Nu-mi pierd părul și nu slăbesc, mi-aș fi dorit eu să slăbesc un pic, dar nu slăbesc”. Declarația a fost dată în cadrul emisunii ,,Răi Da Buni”, de la Antena Stars, emisiune prezentată de Mihai Morar.

Alături de cântăreață a fost tot timpul iubitul, DJ-ul francez Herve. ,,Sunt bine, am trecut peste acest hop. Iubitul mi-a fost aproape, dar şi oamenii care s-au rugat pentru mine. Am fost purtată de Dumnezeu, de Maica Domnului şi de rugăciunile voastre. Mă simt foarte bine, nu am nevoie de tratament postoperatoriu. Era cancer, dar doctorul a tăiat ce trebuie. I-am spus Lui Dumnezeu, dacă tu vrei să mai trăiesc, iau viaţa ca un cadou, dacă nu, îţi ofer ţie meritele vieţii. O să fiu mai puţin perfecţionistă, o să plâng mai puţin şi nu o să mă mai necăjesc şi nu-mi mai este frică de nimic“, a declarat Rona Hartner la Antena Star.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×