Rona Hartner, mesaj dureros, în Joia Mare! ”Acolo, în ceruri, vrei să mă bucur de viață!”

Raluca Ogaru    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
25/04/2019, 14:09
Rona Hartner, mesaj dureros, în Joia Mare! ”Acolo, în ceruri, vrei să mă bucur de viață!” GALERIE FOTO
Rona Hartner, mesaj dureros, în Joia Mare!

Rona Hartner, actriță, cantautoare, compozitoare, cântăreață și textieră a anunțat pentru prima dată că nu se simte bine, după intervenția complicată la care a fost supusă pe 25 februarie. De atunci, viața sa s-a schimbat.

Rona Hartner a postat un mesaj dureror, în Joia Mare

Vedeta a început deja ședințele de chimioterapie și consideră că această încercare este ca un dar de la Dumnezeu. Artista se încăpățânează să lupte, duce la bun sfârșit toate activitățile sale și mulțumește în fiecare zi pentru ce are. Solista își ține la curent fanii în privința stării ei de sănătate. De această dată, a împărtășit cu admiratorii ei o amintire; amintirea unui om drag, care o privește dintre stele.

„Draga Daddy acolo in ceruri unde boala nemiloasa te-a trimis ….stiu ca acum tu te rogi pentru mine si vrei sa ma bucur de viata mult in continuare ….azi ai fi avut alta varsta ….dar stiu ca esti bine in Rai si ca impreuna cu toti sfintii acolo profiti bine de eternitate…locul acela unde nu mai sunt lacrimi si nici dureri ci doar pace si multa muzica buna …iti dedic azi un cantec „Eternity is all about”, a scris vedeta pe pagina sa de Facebook, alături de care a postat și o fotografie cu părintele său.

Rona Hartner, mesaj dureros, în Joia Mare! ”Acolo, în ceruri, vrei să mă bucur de viață!”
”Acolo, în ceruri, vrei să mă bucur de viață!”

”Mi-am dat seama că suferinţa a fost un cadou enorm”

Ron a a fost transportată de urgență la spital pe 22 februarie și a fost operată de urgență la Spitalul Florească, după ce medicii i-au descoperit o tumoare. Când timp a fost internată, a făcut în repetate rânduri apel la fani să se roage pentru ea.

Intervenția la colon a fost complinată și a durat șase ore. Cu toate acestea, cântăreața stă dreaptă în fața focului și declară cu bucurie că suferința a fost un cadou enorm pentru ea. „Mi-am dat seama că suferinţa a fost un cadou enorm, Dumnezeu mi-a arătat unde este răul şi nu a lăsat răul să predomine, am suferit pentru păcate, m-am purificat”, a povestit Rona.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×