Rona Hartner face apel la prietenii săi de pe patul de spital: “Să vă rugaţi pentru mine”

Ana Chivu    Catalin Nae   
în Stiri mondene
06/05/2019, 13:29
Rona Hartner face apel la prietenii săi de pe patul de spital: “Să vă rugaţi pentru mine” GALERIE FOTO
Sursa Foto: Hepta

Rona Hartner a trecut prin clipe groaznice! Cântăreața spune că se simte bine acum și că încearcă să se pună pe picioare și să nu se mai strezese. Medicii i-au depistat un cancer de colon din cauza unei ocluzii intestinale în luna ferbruarie a anului curent. Actrița a mărturisit la început că se afla în faza a treia de cancer și că va urma să facă tratamentul dur cu citostatice.

Rona Hartner, despre starea sa de sănătatea

„Începând de astăzi, nu mă mai stresez de nimic! Nu mai am chef. Mama simte mai mult ca mine. Vă iubesc, vă îmbrățișez. Nu vă îngrijorați, să vă rugați pentru mine. Nu vă panicați prea tare! Doamne ajută!”

Artista, în vârstă de 45 de ani, a ajuns pe mâna medicilor anul acesta. Cu toate că boala cu care a fost diagnosticată a fost periculoasă, Rona Hartner a fost pozitivă și s-a luptat pentru viața sa. „Eu credeam că sunt în faza unu sau doi, dar se pare că sunt în faza trei deja a cancerului, aşa că luni (15 aprilie – n.r.) mai fac o mică intervenţie chirurgicală din nou. Trebuie să îmi instaleze un cateter sub piele şi să încep foarte repede primele şedinţe de citostatice”, a fost mesajul Ronei Hartner  despre problemele de sănătate pe care le întâmpină.

Rona Hartner, mesaj de pe patul de spital
Rona Hartner, mesaj de pe patul de spital

îmi dă voie să mă întorc la concerte

Dar mi-a spus doctorul că, fiind un cancer de colon, nu o să am nişte efecte secundare groaznice, iar peste vreo două săptămâni îmi dă voie să mă întorc la concerte, dar acum mă blochează următoarele 10 zile. Nu mi-e frică de citostatice, le fac din două în două săptămâni“.

Rona Hartner a fost transportată la spital pe data de 22 februarie unde a urmat să fie operată de urgență la Spitalul Floreasca, după ce medicii i-au găsit o tumoare. Vedeta a făcut apel la urmăritorii din mediul onine pentru rugăciuni pentru sănătatea sa. Actrița făcea o simplă vizită în România pentur o emisiune când a început să se simtă rău.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×