Rona Hartner și-a propus să devină mamă anul acesta: ”Am toate analizele la zi”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
07/02/2020, 16:02
Rona Hartner și-a propus să devină mamă anul acesta: ”Am toate analizele la zi”
Cântăreața Rona Hartner își dorește să devină mamă pentru a doua oară. Sursa foto: Instagram.com

Cântăreața și actrița Rona Hartner este mai fericită ca niciodată după ce a învins boala necruțătoare cu care a fost diagnosticată anul trecut. Vedeta s-a căsătorit, iar acum are planuri mari: vrea să devină mamă cât mai curând.

Actrița Rona Harner vrea un copil: ”Nu mi-e frică deloc”

Rona Hartner va împlini pe 9 martie frumoasa vârstă de 47 de ani și se gândește tot mai serios să devină mamă pentru a doua oară. Actrița a trecut prin mai multe intervenții chirurgicale și chiar a făcut chimioterapie după ce a fost diagnosticată cu cancer la colon, dar spune că acum toate analizele i-au ieșit bine.

Cântăreața a scăpat definitiv de boala cumplită și dorește să-și vadă mai departe de viață, motiv pentru care s-a și căsătorit cu DJ-ul francez Herve Camilleri. Evenimentul s-a petrecut în noiembrie 2019 pe Coasta de Azur, iar artista a fost o mireasă atipică. Rona este tot mai hotărâtă acum să aducă pe lume un copil.

„Dacă lumea spune  oare ‘o să avem sau nu un copi, mie nu mi-e frică deloc, pentru că am doar 47 de ani în curând, adică pe 9 martie va fi ziua mea şi fac 47 de ani cu ajutorul lui Dumnezeu”, a spus cântăreața la Antena Stars, relatează viva.ro.

Cântăreața nu ține cont de vârstă pentru a deveni mamă

Artista a mai adăugat că atât ea, cât și iubitul ei își doresc un copil pentru că acesta este cursul normal după ce au ajuns în fața altarului. Rona Hartner nu este speriată din cauza vârstei și susține că un copil este o binecuvântare în orice moment al vieții.

Cântăreața are o fetiță pe nume Rita Sumayla din relația cu actorul de origine argentiniană Rocco Sedano. Fiica cântăreței are acum 11 ani.

„După chimoterapie am avut foarte multe schimbări hormonale, ca să zic aşa, şi nu ştiu sigur dacă va mai fi posibil, dar e clar că ne dorim. Ăsta este cursul normal al vieţii şi e normal, dacă ne-am căsătorit creştineşte, să vrem să avem o familie creştină şi să acceptăm copiii. 

Dacă El consideră că trebuie să devin mămică la 47 de ani, sunt de acord, pentru că un copil este o binecuvântare la orice vârstă ar veni. Am rezultatele de la toate analizele de un an după ce a fost declanşat cancerul, nu mai am nimic”, a completat Rona Hartner.

Rona Harter despre actualul soț, DJ-ul francez Herve Camilleri

„Ne-a unit muzica, ne-au unit şi alte lucruri, dar înainte de toate, este foarte caritabil şi ajută oamenii nevoiaşi, aşa cum fac şi eu. În ziua în care am recuperat o femeie de origine africană de pe stradă şi ne-am ocupat de ea şi i-am dat casă şi tot ce trebuia, mi-am zis că băiatului acesta îi spun DA.

Se ruga de mine de vreo 3-4 luni de zile să-i spun Da şi l-am refuzat spunându-i că nu ştiu cum este”, a dezvăluit actrița la Pro TV cu ceva timp înainte de căsătorie, informează unica.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×