Rona Hartner se căsătorește astăzi cu iubitul francez. Mesajul transmis de artistă înainte de nuntă

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
05/10/2019, 17:31
Rona Hartner se căsătorește astăzi cu iubitul francez. Mesajul transmis de artistă înainte de nuntă GALERIE FOTO
Rona Hartner se căsătorește astăzi cu iubitul francez. Sursa foto: spynews.ro

Rona Hartner se căsătorește astăzi cu iubitul francez. Cântăreața care s-a luptat cu cancerul și-a văzut visul cu ochii și anume să se vadă mireasă, la brațul lui Herve. Și Herve este artist și împreună cu frumoasa lui soție a oferit multe concerte de neuitat.

Rona Hartner se căsătorește astăzi cu iubitul francez

Celebra solistă și actriță Rona Hartner în vârstă de 46 de ani, diagnosticată cu cancer la începutul anului, se căsătorește azi cu DJ-ul francez Hervé Camilleri. Cei doi îndrăgostiți își oficializează relația pe Coasta de Azur, dar va avea și aspecte românești. Din meniul de la petrecere nu vor lipsi tradiționalele sărmăluțe cu mămăliguță.

Mai mult de atât, Rona Hartner va purta o rochie în stil maramureșean. Artista s-a pregătit intens pentru a cânta la propria nuntă, deși se spune printre artiști că nu e bine să cânți la propria ta nuntă, deoarece ar aduce ghinion.

Rona Hartner se căsătorește astăzi cu iubitul francez
Rona Hartner se căsătorește astăzi cu iubitul francez. Sursa foto: click.ro

Rona  Hartner vrea să revină cât mai repede pe scenă

Artista a postat și un mesaj pe Facebook! ”Azi e ziua nuntii mele. HOPAAAA. Aujourd’hui je me marie hopaaaa”. Cu două zile înainte de marele eveniment, Rona a repetat câteva melodii cu instrumentiștii ei, pentru a fi în formă la recitalul pe care îl va susține la nuntă.

Rona și-a dorit să organizeze, pe 7 octombrie, și o petrecere la București, mai exact o ceremonie religioasă, însă problemele de sănătate cu care continuă să se confrunte nu au lăsat-o să-și împlinească și acest vis.

Pe 25 februarie 2019, Rona Hartner a fost operată de cancer la colon la Spitalul de Urgență Floreasca din Capitală. După două luni, Rona a fost operată din nou în Franța și a urmat chimioterapie preventivă. Rona vrea să revină cât mai curând și pe scenă. Artista spunea că își va lansa și un album, chiar la petrecerea sa de nuntă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×