Andreea Marin a dezvăluit de ce nu se căsătorește, deocamdată, cu Adrian Brâncoveanu. Iubitul ambasador o însoțește peste tot

Catalin Nae    Dan Suta   
în Stiri mondene
23/09/2019, 16:26
Andreea Marin a dezvăluit de ce nu se căsătorește, deocamdată, cu Adrian Brâncoveanu. Iubitul ambasador o însoțește peste tot GALERIE FOTO
Andreea Marin a vorbit despre relația ei cu Adrian Brâncoveanu. Sursa foto: PRO TV

Andreea Marin a fost recent în vacanță în Grecia, alături de iubitul ambasador în Libia, Adrian Brâncoveanu. Fosta zână a Surprizelor s-a declarat extrem de mulțumită de viața ei și a spus că e mai fericită acum, chiar dacă nu a răsărit încă un inel de logodnă. Vedeta a spus că în timp ce ea era plecată cu partenerul ei, Violeta, fata de 12 ani pe care a făcut-o cu Ștefan Bănică, a rămas cu bunicii… ezitând ușor să spună dacă este vorba despre părinții lui Adrian, așa cum e cel mai probabil.

Andreea Marin a spus că nu se căsătorește deocamdată, dar nu a renunțat la idee

Andreea Marin a prezentat recent la un eveniment dedicat femeilor la Madrid, organizat de compania de cosmetice Sesderma, unde fosta prezentatoare de la Televiziunea Română a ținut chiar și un discurs. Vedeta de televiziune a recunoscut că Adrian o însoțește peste tot și o face să se simtă din nou o femeie împlinită.

Andreea a recunoscut că filmările pe care le postează pe conturile ei de socializare sunt făcute chiar de iubitul ambasador, atunci când acesta este cu ea. „Filmările cu drona au fost realizate de iubitul meu, iar când nu sunt eu cu camera în mână, este el în spate”, a spus Marin în emisiunea „Lă Măruță” de la PRO TV.

andreea marin
Andreea Marin, alături de iubitul ei, Adrian Brâncoveanu. Sursa foto: Pinterest

Andreea Marin: „Violeta a rămas cu bunicii”

„A fost o vacanță pentru minte și suflet (n.r.: referitor la recenta escapadă în Grecia), pentru spiritul nostru… iar acum ne-am întors la treabă. Eram într-un târg în care designerii din Grecia își expun realizările. Nu mai sunt la vârsta la care măritișul să fie o prioritate. E o prioritate să trăiesc în armonie cu omul de lângă mine. Am nevoie de această chimie, de dorința de a construi împreună și am parte de toate acestea. Violeta are aproape 12 ani și este ditamai domnișoara. Mai are puțin și mă ajunge. Violeta a rămas cu bunicii. Nu mai avem bonă de multă vreme, a declarat Andreea Marin la PRO TV.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×