Andreea Marin, declarații emoționante despre fiica sa, Violeta. Ce spune că a învățat de la ea

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
27/08/2019, 18:21
Andreea Marin, declarații emoționante despre fiica sa, Violeta. Ce spune că a învățat de la ea
Andreea Marin a vorbit despre relația cu fiica ei, Violeta. Sursa foto: cancan.ro

Andreea Marin a făcut câteva declarații emoționante despre relația pe care o are cu fiica ei, Violeta, rodul iubirii dintre ea și Ștefan Bănică Junior. Fosta zână a Suprizelor a spus că are multe de învățat de la fata ei și spune că este uimită de lucrurile pe care aceasta i le mărturisește din când în când.

Andreea Marin a învățat multe de la fiica ei, Violeta

Fosta prezentatoare TVR a declarat la Antena Stars că a învățat de la fata ei că sentimentele pot fi exprimate în mult mai multe feluri decât a învățat de-a lungul vieții sale și că, tot datorită Violetei, a redescoperit frumusețea sensibilității. Vedeta a spus că este extrem de încântată de felul în care crește și se dezvoltă fiica ei și că îi seamănă foarte mult.

Fosta nevastă a cântărețului Ștefan Bănică spune că Violeta este deschisă către orizonturi noi, că e o fire curioasă, că vrea să descopere lucruri noi, iar ea, ca mamă, o va ajuta indiferent de obstacole. Cel mai important lucru pe care l-a învățat Andreea este că părinții trebuie să țină cont de opiniile copiilor lor și să nu îi ia de sus, ci să încerce să le înțeleagă sistemul de gândire și universurile proprii.

Andreea Marin și Violeta
Andreea Marin și fiica ei au pozat recent pentru revista Viva!

„M-a învățat sensibilitatea o dată în plus”

„Copilul meu m-a învățat că trebuie să țin cont de părerile ei. M-a învățat sensibilitatea o dată în plus, este o sensibilitate de alt tip. M-a învățat că uneori sentimentele se exprimă altfel decât mi-aș fi închipuit eu. Ceea ce facem noi ca părinți are un impact asupra vieții copiilor. Doar făcând anumite lucruri, am devenit un exemplu de urmat pentru ea. Mi-aș dori să fie sănătoasă și fericită. Deocamdată îmi seamănă foarte mult. Este deschisă către diverse orizonturi”, a declarat Andreea Marin la Antena Stars.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×