Rona Hartner a încercat să se sinucidă: ”Am avut trei tentative. O persoană m-a salvat”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
04/01/2020, 10:21
Rona Hartner a încercat să se sinucidă: ”Am avut trei tentative. O persoană m-a salvat”
Rona Hartner, dezvăluiri șocante despre tinereța sa. Sursa foto: Instagram.com

Rona Hartner a avut un 2019 greu după ce a fost diagnosticată cu cancer de colon, dar cântăreața a reușit să învingă boala. În cele din urmă lucrurile s-au așezat pentru artistă și chiar s-a căsătorit în toamna trecută, însă acum vine cu dezvăluiri cutremurătoare.

Rona Hartner, viață grea și plină de încercări

Cântăreața și actrița Rona Hartner a șocat cu ultimele dezvăluiri. Artista a povestit că a încercat să se sinucidă de cel puțin trei ori. Frumoasa cântăreață nu a avut o viață tocmai ușoară, iar la vârsta de 18 ani a vrut să încheie socotelile cu viața.

Artista a mărturisit că o anumită persoană a salvat-o de fiecare dată. Rona nu știe nici acum cine este ”îngerul păzitor”, dar cert este că mereu apare în momentele în care cântăreața are cea mai mare nevoie.

Actrița Rona Hartner, salvată de un înger păzitor

Eu am avut trei tentative de sinucidere la 18 ani. Am plecat noaptea pe mare, la 2 Mai. O persoană m-a salvat, am numit-o îngerul meu păzitor. Această persoană a apărut de trei ori în viaţa mea.

Mereu vine în situaţiile critice. Nu ştiu cine e sau cum o cheamă. Atunci am înţeles că nu era momentul ca eu să pier”, a declarat artista la un post de televiziune, relatează cancan.ro.

Boala i-a schimbat Ronei stilul de viață

După ce a fost diagnosticată cu cancer de colon Rona Hartner a fost supusă mai multor intervenții chirurgicale atât în țară, cât și peste hotare. Artista a povestit că este foarte important să accepți boala și apoi să lupți cu toate puterile.

Cântăreața a povestit și cum s-a tratat după ce a încheiat chimioterapia spunând că boala i-a schimbat complet stilul de viață. Rona a mâncat foarte multe lămâi, a înotat și a luat spirulină și fier.

„Am mâncat lâmâi cu miere. Am luat lămâi din pom de la mine, adică bio, le-am pus în miere la macerat şi, în fiecare dimineaţă, beam pe stomacul gol chestia asta. Am mai luat spirulină şi mi-am refăcut fierul.

Am luat vitamina C şi mi-am refăcut tonusul. Am înotat în fiecare zi. Am decis să uit fiecare etapă a chimioterapiei, a cancerului, a bolii, ca să nu intru în sistemul de victimizare“, a mai povestit Rona Hartner, conform sursei menționate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×