Rona Hartner, mesaj emoționant de Paștele catolic: ”Rugați-vă pentru mine!”

Ana Chivu   
în Stiri mondene
21/04/2019, 12:08
Rona Hartner, mesaj emoționant de Paștele catolic: ”Rugați-vă pentru mine!” GALERIE FOTO
Ce mesaj a transmis Rona Hartner celor ce sărbătoresc azi Paștele catolic?

Rona Hartner a postat în mediul online un mesaj video pentru cei care sărbătoresc azi Paștele catolic! Artista se afla într-un autovehicul alături de partenerul său de viață. Cântăreața a ținut fanii la curent cu fiecare lucru pe care l-a făcut din prima clipă în care a aflat că are probleme de sănătate. Ce mesaj a transmis vedeta catolicilor în ziua de sărbătoare?

Rona Hartner, mesaj de Paștele catolic: „Am foarte multă încredere”

 „Hritos a înviat! Voiam să vă spun că la noi este Paștele catolic. Vreau să salut pe toată lumea! Mi-am pus flori în păr pentru Florii, dar în suflet am deja Învierea. Am primit două mesaje puternice ieri la slujbă: „Uite-Mă, Doamne, am venit să fac voința Ta!” și „Valorizează harul pe care îl primește de la Dumnezeu!”, a spus Rona într-un video din mediul social.

Rona a aflat că suferă de cancer de colon după ce a venit într-o vizită în România pentru a putea onora invitația la o emisiune. Aceasta s-a operat de două ori, iar pe data de 24 aprilie va începe tratamentul cu citostatice. Până pe 24 aprilie, Rona se va ocupa de lucruri care nu o vor solicita atât de mult. „Fac lucruri mai liniştite, scriu, stau cuminte şi mi-a spus că nu am niciun regim special de făcut, ci doar trebuie să am încredere pentru că nu va fi o chimioterapie prea grea.”

Știu că vă gândiți la mine și că vă îngrijorați

„Am foarte multă încredere, mie nu mi-e frică deloc. O să încep săptămâna asta terapia, trebuie făcută. Eu mă simt deja vindecată. Vă spun tututor Hristos a Înviat! Vă pup pe toți! Mă uit la toate mesajele voastre, sunt o luptătoare.

Lupta mea e următoarea: fac exact voința lui Dumnezeu, El știe cât trebuie să dureze încercarea asta. Nu am de gând să mă îngrijorez. Rugați-vă pentru mine, o să mă rog și eu pentru voi”, a fost mesajul Ronei Hartner de pe un site de socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×