Rona Hartner, diagnosticată cu cancer! Artista a fost externată! Ce va face de acum încolo

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
05/03/2019, 12:14
Rona Hartner, diagnosticată cu cancer! Artista a fost externată! Ce va face de acum încolo GALERIE FOTO
Rona Hartner a fost diagnosticată cu cancer

Rona Hartner a fost diagnosticată cu cancer! Artista a fost externată din spital, după ce săptămâna trecută a fost supusă unei intervenții chirurgicale care a fost efectuată cu succes. Rona a dezvăluit ce va face de acum încolo, precizând că va fi mai puțin perfecționistă, va plânge mai puțin și nu se va mai teme de nimic.

Rona Hartner a fost diagnosticată cu cancer

„Sunt bine, am trecut peste acest hop. Iubitul mi-a fost aproape, dar şi oamenii care s-au rugat pentru mine. Vineri m-am speriat, dar sâmbătă s-a schimbat totul pentru că am vorbit cu oamenii şi s-au rugat pentru mine. Am fost purtată de Dumnezeu, de Maica Domnului şi de rugăciunile voastre. Mai vin diseară la spital, iar joi mă externez definitiv. Acum merg la Scena Misterelor. Mă simt foarte bine, de duminică mi-au spus că pot să plec. Lunea viitoare îmi scot toate copcile. Nu am nevoie de tratament post operatoriu. Era cancer, dar doctorul a tăiat ce trebuie.

I-am spus Lui Dumnezeu, dacă tu vrei să mai trăiesc iau viaţa ca un cadou, dacă nu îţi ofer ţie meritele vieţii. Am oferit şi viaţa şi moartea. Dumnezeu a vrut să nu am nicio durere după operaţie. O să fiu mai puţin perfecţionistă, o să plâng mai puţin şi nu o să mă mai necăjesc şi nu-mi mai este frică de nimic”, a declarat Rona Hartner, potrivit spynews.ro.

Rona Hartner și-a dezvăluit planurile de viitor
Rona Hartner și-a dezvăluit planurile de viitor

Artista a fost externată

Rona Hartner a fost diagnosticată cu cancer și supusă unei intervenții chirurgicale care a fost efectuată cu succes. Artista a fost externată și nu a uitat să le mulțumească celor care s-au rugat pentru ea în momentele grele. Mulțumesc frumos, din partea voastră am simțit valuri de rugăciune. Vă rog să continuați! Mulțumesc!”, a fost mesajul actriței.

„Din păcate, vorbim despre o afecțiune insidioasă, o afecțiune care nu vorbește, nu se aude, dar atunci când se manifestă poate fi letală. Vreau să insist pe rolul esențial al evaluărilor periodice. Poate că vorbim despre o jenă abdominală, tulburări de tranzit, diaree, sunt semnele precoce ale acestei afecțiuni. Este o operație complicată, colegii mei încearcă să evalueze această patologie tumorală, se pot face teste chiar în timpul operației. În funcție de acest lucru se poate lua o decizie”, a declarat unul dintre medicii care s-au ocupat de Rona Hartner.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×