Rona Hartner, operație de 6 ore! Cât de complicată a fost intervenția chirurgicală și care e starea artistei

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
26/02/2019, 13:06
Rona Hartner, operație de 6 ore! Cât de complicată a fost intervenția chirurgicală și care e starea artistei GALERIE FOTO
Rona Hartner, operație de 6 ore! Cum a decurs totul și ce spun medicii despre starea de sănătate a artistei

Rona Hartner a spus cum a decurs operația sa care a durat nu mai puțin de 6 ore și care este starea de sănătate actuală. Din păcate, artista a aflat, după un control banal provenit din stări mari de eoboseală, că are o tumoră pe colon.

Medicii au hotărât să o opereze de urgență, așa că Rona a fost ascultătoare, a început să se roage la Dumnezeu și și-a prins puteri pentru a intra cu speranță în sala de operație. Alături de cântăreață a fost iubitul său. De la aflarea veștii, fanii n-au încetat să îi ofere mesaje frumoase pentru a trece cu bine și cât mai repede peste problemele de sănătate.

Rona Hartner, după operație! „Mă ține credința”

Rona Hartner a fost operată de urgență după ce medicii au descoperit că are o tumoră pe colon. Din păcate, artista venise în România, alături de iubitul ei, pentru a putea participa la noua emisiune „Scena misterelor”. După stări de oboseală de neimaginat, a ajuns la spital, unde specialiștii i-au dat vestea. „Sunt bine. Mă ține credința, speranța și nu vreau să cultiv frica. Eu am venit în România pentru emisiunea «Scena Misterelor», joi (21 februarie) trebuia să plec în Franța. De miercuri nu mă simțeam în apele mele, aveam o stare de oboseală, începusem să mă balonez, eram în prag de ocluzie intestinală.

 Rona Hartner, operație de 6 ore!
Rona Hartner, operație de 6 ore!

Înainte să mă duc la avion, doctorul mi-a zis că mă va opera de urgență. La tomograf s-a arătat că am o tumoare la colon, asta mă seca de puteri. Am făcut niște investigații în Franța, dar nu dădea nimic. O să operăm luni dimineață ce e de operat. Îi rog pe toți să aprindă o candelă pentru mine”, a povestit Rona Hartner. În această perioadă grea, fanii se roagă constant la Dumnezeu pentru artistă și îi oferă mesaje călduroase pentru a prinde putere în recuperare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×