Rona Hartner se luptă cu boala prin rugăciune! Noi imagini din spital! Cine îi e alături

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
24/02/2019, 16:52
Rona Hartner se luptă cu boala prin rugăciune! Noi imagini din spital! Cine îi e alături GALERIE FOTO
Rona Hartner se luptă cu boala prin rugăciune

Rona Hartner se luptă cu boala prin rugăciune! Actrița a fost internată în spital după ce medicii au descoperit că are o tumoră pe colon și urmează să fie supusă unei intervenții chirurgicale. Ea a postat mai multe mesaje pe contul personal de Facebook, de pe patul de spital. Majoritatea sunt rugăciuni, pasaje din psalmi, dar și fotografii alături de persoanele care au vizitat-o.

„El îţi iartă toate nelegiuirile şi te vindecă de orice boală. El îţi răscumpără viaţa din adânc şi te încununează cu îndurare şi dragoste”, este un pasaj dintr-un Psalm pe care Rona Hartner l-a postat pe rețeaua de socializare după ce a fost internată în spital. Actrița și-a îndemnat urmăritorii să se roage pentru ea în aceste clipe grele, fiind diagnosticată de medici cu o tumoră pe colon, care urmează să fie extirpată luni dimineață. „Vă rog să vă rugați pentru mine”, este rugămintea adresată de Rona.

Rona Hartner se luptă cu boala prin rugăciune

Rona Hartner a ales să se lupte cu boala prin rugăciune. Artista are alături de ea o icoană, iar pe contul personal de Facebook a postat rugăciuni, pasaje din psalmi și poze cu cei care au venit să o viziteze la spital. Fanii i-au transmis mesaje cu urări de sănătate și gânduri bune.

Rona Hartner a fost vizitată la spital
Rona Hartner a fost vizitată la spital

„Multă sănătate! Bunul Dumnezeu are grijă de toată lumea și va avea grijă și de tine. O duminică binecuvântată și plină de speranțe și iubire”, este unul dintre mesajele pe care le-a primit artista. „Bunul Dumnezeu să te binecuvânteze. să îți dea putere și curaj .Mă rog pentru tine. însănătoșire grabnică și operatia șa fie cu succes ! Te iubesc și te pup”, a scris altcineva.

Rona Hartner ține permanent legătura cu prietenii ei de pe facebook, iar iubitul ei, cu care urmează să se căsătorească în curând, nu o părăsește o clipă. Oamenii i-au transmis numeroase mesaje de încurajare și nu contenesc în a-i spune că se vor ruga pentru ea, așa cum vedeta a cerut. Operația se va desfășura luni.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×