Decizia radicală luată de Rona Hartner, după operație! Artista a făcut anunțul: ”Dacă mă iubiți, dăruiți!”

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
05/03/2019, 08:24
Decizia radicală luată de Rona Hartner, după operație! Artista a făcut anunțul: ”Dacă mă iubiți, dăruiți!” GALERIE FOTO
Decizia radicală luată de Rona Hartner, după operație!

Rona Hartner a ajuns de urgență la spital și a fost operată, în urmă cu o săptămână, după ce medicii i-au descoperit o tumoră la colon. În prezent, artista a luat o decizie radicală. Chiar dacă mai are de așteptat o lună pentru a vedea dacă tumora a fost malignă sau benignă, cântăreața este bine, se bucură de fiecare clipă din viața ei și nu uită de fanii virtuali. Imediat după operație, Rona a scris un mesaj pentru cei care i-au fost alături moral.

După operație, Rona Hartner a luat decizia de a-și dona ziua de naștere

„Mulțumesc frumos din partea voastră am simțit valuri de rugăciune. Vă rog să continuați! Mulțumesc!”, a fost mesajul Ronei Hartner. Deși se află aproape pe marginea unei prăpastii, artista a decis să facă lucruri pentru alții, așa că a fost un anunț emoționant.

În data de 9 martie, Rona Hartner va împlini 45 de ani, motiv pentru care a decis să-și doneze ziua de naștere copiilor bolnavi de cancer.  „Anul acesta ziua mea de nastere vreau să o dăruiesc pentru salvarea victimelor cancerului atât de inocente…. Dacă ma iubiți, daruiti”, a scris interpreta pe contul ei de socializare.

Decizia radicală luată de Rona Hartner, după operație! Artista a făcut anunțul: ”Dacă mă iubiți, dăruiți!”
Rona, alături de partenerul ei de viață

”Dacă mă iubiți, dăruiți!”

Cât despre cum este starea de sănătate a cântăreței, mai multe a spus unul dintre medicii care s-au ocupat de ea, la Antena Stars. „Din păcate, vorbim despre o afecțiune insidioasă, o afecțiune care nu vorbește, nu se aude, dar atunci când se manifestă poate fi letală.

Vreau să insist pe rolul esențial al evaluărilor periodice. Poate că vorbim despre o jenă abdominală, tulburări de tranzit, diaree, sunt semnele precoce ale acestei afecțiuni. Este o operație complicată, colegii mei încearcă să evalueze această patologie tumorală, se pot face teste chiar în timpul operației. În funcție de acest lucru se poate lua o decizie”, a declarat doctorul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×