Rona Hartner, declarații emoționante despre cum a invins cancerul: „Tata, din Rai, a insistat ca eu să scap”

Dan Stancu   
în Stiri mondene
16/03/2019, 13:19
Rona Hartner, declarații emoționante despre cum a invins cancerul: „Tata, din Rai, a insistat ca eu să scap” GALERIE FOTO
Rona Hartner, operație de 6 ore!

Rona Hartner își revine rapid după operația suferită la colon și face declarații emoționante după ce a învins cancerul. Ea a vorbit, într-un interviu, despre tatăl ei și despre credință, dar și despre planurile pe care și le face cu viitorul soț.

Rona Hartner, declarații emoționante despre cum a invins cancerul. Nu mai e în pericol

Întrebată dacă acum este în afara oricărui pericol, Rona Hartner a fost categorică: „Da, mă hrănesc foarte bine și dacă cumva peste o lună când iese exact caracterul tumorii, este o analiză mai complexă, mai mult decât biopsia, atunci se va știi exact dacă am nevoie de altă intervenție, dacă e genul de tumoare care se mai poate înmulți sau dacă a fost o problemă locală datorată stresului… În orice caz, ceea ce este clar este că Dumnezeu a vrut să îmi arate această boală perversă, tăcută”.

Rona a vorbit și despre cum l-a pierdut pe tatăl ei, în urmă cu trei ani. „Doctorul Pavelescu care mi-a sugerat să mă duc la domnul doctor Beuran, e născut în aceeași zi cu tata, iar domnul doctor Beuran e născut în aceeași zi în care tata a urcat la cer. Iar pe tata l-am găsit acum 3 ani cu un cancer fază IV și nu a mai avut ce să facă. Plângeam și eu și doctorul Pavelescu și toată lumea, nu aveam ce să-i facem, nici nu a mai fost cazul să-l mai deschidă! Și atunci cred că tata a insistat din Rai ca eu să nu mă trezesc prea târziu și să am posibilitatea să scap”, a spus ea.

Rona Hartner si iubitul ei
Rona Hartner si iubitul ei

Pregătită de nuntă

Viața merge mai departe pentru Rona. Urmează să se căsătorească, în mai, cu iubitul ei, Herve. „Cununia civilă aș vrea s-o fac în România, iar nunta religioasă, aș vrea s-o fac în Franța, pe Coasta de Azur. Pentru cununia civilă cred că este 11 sau 12 mai, vedem noi unde facem în România, unde găsim o locație simpatică, înainte să plece oamenii în vacanță!”, a povestit actrița.

Credința a fost cea care a apropiat-o de Herve, cu care s-a cunoscut la un weekend de rugăciune. „Prima persoană pe care eu am văzut-o era Herve, care se rugase în același moment în care eu m-am rugat la Dumnezeu să nu mai fiu singură, el s-a rugat la fel. A avut o chestie originală”, a spus Rona.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×