Rona Hartner se căsătorește cu Dj HMJ. Primele imagini cu cei doi împreună

Maria Cristina   
în Stiri mondene
26/11/2018, 18:52
Rona Hartner se căsătorește cu Dj HMJ. Primele imagini cu cei doi împreună GALERIE FOTO

Rona Hartner se căsătorește cu Dj HMJ. Actrița a dat vestea cea mare și recunoscut că anul viitor va urma și o nuntă. Bărbatul a cerut-o de soție, iar Rona a acceptat fără să stea prea mult pe gânduri. „Mă mărit!”, a strigat Rona din toți plămânii în cadrul unei emisiuni la TV.

Dj HMJ este bărbatul care a cucerit-o irevocabil pe celebra actriță Rona Hartner. „Ne-a unit muzica, ne-au unit şi alte lucruri, dar înainte de toate, este foarte caritabil şi ajută oamenii nevoiaşi, aşa cum fac şi eu. În ziua în care am recuperat o femeie de origine africană de pe stradă şi ne-am ocupat de ea şi i-am dat casă şi tot ce trebuia, mi-am zis că băiatului acesta îi spun DA. Se ruga de mine de vreo 3-4 luni de zile să-i spun Da şi l-am refuzat spunându-i că nu ştiu cum e”, a declarat Rona Hartner la Pro Tv.

Rona Hartner și Dj HMJ

Rona Hartner și Dj HMJ își vor unii destinele anul viitor. Cei doi formează un cuplu din luna aprilie a acestui an, dar lucrurile au evoluat rapid în relația lor. De curând, Dj HMJ a cerut-o în căsătorie pe carismatica actriță Rona Hartner.

Rona Hartner și Dj HMJ, viitor său soț. Actrița își dorește o nuntă pe plajă și un copil cu acesta.
Rona Hartner și Dj HMJ, viitor său soț. Actrița își dorește o nuntă pe plajă și un copil cu acesta.     

Îndrăgita arstistă își va unii destinul cu Dj-ul HMJ în 2019, iar nunta va fi în Franța sau în România. Cuplul nu a hotărât momentan acest lucru. Cert este că Rona Hartner își dorește o nuntă pe plajă și….un copil!

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×